Keramične tuš kadi Karag

Nudimo različne tuš kadi iz keramike od proizvojalca Karag tako, da lahko izberete zaželjeno za vaš prostor dimenzijo in izgled.

Tuš kadi ponavadi so izdelane iz:

Keramične tuš kadi so predstavljeni v dimenzijah od 72x72 cm do največ 80x120 cm, imajo pravokotno ali polkrožno obliko in hrapovo površino. Vsaka kad ima debelino od 6 mm do 11 mm tako, da voda ne gre čez rob.

Ko izbirate keramično tuš kad, pazite na namen uporabe – odvisno od višine osebe, katera bo uporabljala tuš kad, potrebujete izbrati ustrezno dimenzijo. Pravokotne tuš kadi iz keramike vsakič bodo večji od polkrožnih enake dimenzije, tako da za majhen prostor najboljša varianta je pravokotna keramična tuš kad. Keramične tuš kadi ne potrebujejo posebnega vzdrževanja in obnašanja.

Obstajajo tudi tuš kadi iz umetnega kamna ki so bolj trde in odporne udarcem, pa tudi so primerne za rezanje, če potrebujete dimenzijo, katera je manjša od standardnih. Kadi iz umetnega kamna obstajajo z ravno površino (proizvodnje Miraggio) in s hrapavo površino (proizvodnje Zenon). Standardne mere kadi vedno držimo na zalogi!

Zraven tuš kadi tudi ponujamo kvalitetne tuš kabine in tuš stene različnih dimenzij in oblik.

Keramične tuš kadi
Keramične tuš kadi v trgovini Pegasus Pro
Tuš kadi keramika v trgovini Pegasus Pro

Navodila za dobro vzdrževanje in čiščenje

  • Neposredno po uporabi očistite keramočno tuš kad. Takojšnje čiščenje preprečuje kopičenje vodnega kamna.
  • Ne uporabljajte čistil, kovinskih ali ostrih predmetov ali trdih detergentov (npr. čistilnih praškov, klorovodikove kisline itd.).
  • Popravite vse pipe, ki kapljajo v kad ali tuš kad.
Lahko uporabljamo piškotke?