Omarice z umivalnikom


Cena

Kopalniške omarice z umivalniki

Naša trgovina Pegasus Pro ponuja kopalniške omarice z umivalniki znamke Aqua-Rodos - talne in stenske. Naše kopalniško pohištvo je izdelano posebno za tržišča EU, ima lep izgled in ugodne cene. Umivalniki so različne oblike in so večinoma keramične, znamk Cersanit, CeraStyle in Kolo. To pomeni, da boste uživali vaš umivalnik veliko let brez težav. 

Mi nudimo bloki z umivalniki za maihne kopalnice od 37 do 60 cm, za srednje kopalnice od 65 do 95 cm, in za večje kopalnice od 100 cm, in celo do 120 cm široke – dvojne umivalniki.

MDF plošče so od Evropskih znamk Kronospan, Krono in Egger (Avstrija). Naši proizvajalci uporabljajo fitinge znanih Evropskih znamk Blum (Avstrija) in Hettich (Nemčija). Kar vse omarice z umivalniki imajo mehki zapiralni sistem.

Lahko kupite omarico z umivalnikom skupaj s talno ali stensko omaro za kopalnico iste kolekcije. Večinoma vsaka kolekcija tudi ima ogledalo, tudi lahko kupite univerzalna kopalniška ogledala z omaricami ali brez, z LED lučmi ali svetilke.

Kakšna omarica z umivalnikom je najboljša? Pridite in poglejte! Imamo veliko vrst kopalniških omaric na zalogi v naši trgovini v Ljubljani. Sodelujemo tudi s trgovinami in salonami po celi Sloveniji in na Hrvaškem.  

Kako izbrati omarico z umivalnikom?

Najbolj pomembno je, da vi veste, katere dimenzijo bodo šli noter v vašo kopalnico. Za najbolj lep izgled mi priporočamo, da izberete pohištvo tako, da boste imeli med vsi izdleki približno 10 cm razdalje. To pomeni, da med omarico z umivalnikom in visoko omaro potrebuje biti razdalja najmanj 10 cm, da pohištvo izgleda lepo skupaj. Tudi pomembno, da v majhno kopalnico vi izberete ni dolg umivalnik zaradi zmankljivosti prostora.

Če želite v vaši omarici imeti več prostora za vaše stvari, lahko izberete pohištvo na nogicah, saj vse talne omarice so večji od stenskih. Če potrebujete prostor za čistila ali kakšne višje stvari, tudi lahko izberete omarico ali samo z vrata, ali kombinirano omarico z vrata in predali. Za večje kopalnice lahko tudi izberete pohištvo širine 120 z dvojnim umivalnikom – to je pohištvo Venice s predali v belo-rjavi barvi, na nogicah ali stenska varianta. Vsaka omarica je izdelana posebno pod unikatni keramični umivalnik, tako da če želite postaviti kakšen drug umivalnik namesto kolekcijskega, lahko zgoraj omarice naredite pult in v njega vgradite ali postavite gor nadpultni umivalnik za poseben videz.

Kako naročiti omarico z umivalnikom pri nas?

Če ste že izbrali omarico z umivalnikom in želite jo naročiti, lahko uporabite en med nekateri koraki pri naročanju. Če omarico potrebujete takoj ali naslednji dan, lahko pokličite na telefonsko številko 040 854 500 in vprašate za zalogo. Na spletni strani pri vsakem izdelku tudi se piše, če je zaloga ali ne. Potem lahko se oglasite osebno pri nas v trgovini in naročite pri prisotnem prodajalcu, tudi je možno naročanje po elektronski pošti ali po telefonu.

Naše prednosti so:

Zaloga omaric z umivalniki v Sloveniji
Visoka kvaliteta pohištva za kopalnice pri zelo ugodnih cenah
Hitra dostava 

Omarica pod umivalnik - kdaj boste dobili?

Skoraj vsaka vrsta kopalniškega pohištva je na zalogi v našem skladišču. Če vidite, da na spletni strani je informacija o zalogi - to pomeni, da lahko dobite svojo omarico z umivalnikom takoj ali naslednji dan! 

Iščete kvalitetne spodnje omarice z umivalniki za svojo kopalnico? Pokličite 040 854 500, obiščite našo trgovino na naslovu Prušnikova ulica 89 v Ljubljani, naročite in dobite to pohištvo, katero je vam všeč. 

Lahko uporabljamo piškotke?