Tuš kadi Miraggio

Izberite dimenzijo tuš kadi

Tuš kadi Miraggio – kadi iz umetnega kamna

Tuš kadi Miraggio je ena iz najboljših izbir, če žellite imeti tuš kad za celo življenje. Tuš kadi iz umetnega kamna so zelo trdi in odporni udarcem ter polomu, so zelo lahke za čiščenje zaradi ravne sijoče površine, in so lahko popravljene v primeru poškodbe. Odvisno od površine kopalnice lahko izberete izdelek ustrezne za vas oblike – mi ponujamo polokrogle in pravokotne tuš kadi Miraggio z najmanjšo dimenzijo 80x80 in največjo 120x80.

Vsako tuš kad lahko obrnete glede na vaše želje in pozicijo odtoka tako, da prilagodite sifon. Tudi lahko naročite tuš kad Miraggio v matirani beli izdelavi, ali v standardni sijoči. Tuš kadi Miraggio so na 80% izdelane iz naravnih delčkov marmorja, in samo 20% je vezni material.

Mi nudimo štiri različne vrste tuš kadi od proizvajalca Miraggio. Madrid je tanka polkrožna tuš kad iz umetnega kamna z gladko sijočo površino. Če želite bolj hrapavo površino, lahko izberete tuš kad Baltimor, katera ima hrapovo površino. Ta tuš kad lahko izdelana v dimenzijah 80x80, 90x90 ali 100x100. Pravokotne tuš kadi Poseidon in Paris so idealne, če imate več prostora in želite večjo tuš kabino. Tuš kadi Poseidon in Paris obstajajo v dimenzijah 80x120 in 70x100.

Zraven vsake tuš kadi lahko si ogledate našo ponudbo tuš kabin in tuš stekel, tako da izberete ustrezno za vas obliko, tudi lahko naročite armaturo za tuš ali tuš kolono.

Zaloga in dostava po celi Sloveniji!

Lahko uporabljamo piškotke?