Tuš kadi Miraggio – kadi iz umetnega kamna

Tuš kadi Miraggio je ena iz najboljših izbir, če žellite imeti tuš kad za celo življenje. Tuš kadi iz umetnega kamna so zelo trdi in odporni udarcem ter polomu, so zelo lahke za čiščenje zaradi ravne sijoče površine, in so lahko popravljene v primeru poškodbe. Odvisno od preferenc in površine kopalnice, lahko izberete izdelek ustrezne za vas oblike – mi ponujamo polokrogle in pravokotne tuš kadi z najmanjšo dimenzijo 80x80 in največjo 120x80.

Vsako tuš kad lahko obrnete v vsako stran glede na vaše želje in nahajanje odtoka, tako da prilagodite sifon. Tudi lahko naročite tuš kad v matirani beli izdelavi, ali v standardni sijoči. Tuš kadi Miraggio so na 80% izdelane iz naravnih delčkov marmorja, in samo 20% je vezni material, tako da te tuš kadi so zelo vzdržljive in so odporni poškodbam.

Mi prodajamo tri različnih vrst tuš kadi od proizvajalca Miraggio. Madrid je tanka polkrožna tuš kad iz umetnega kamna z gladko sijočo površino. Če želite bolj hrapavo površino, lahko izberete tuš kad Baltimor, katera ima protizdrsno površino. Ta tuš kad lahko izdelana v dimenzijah 80x80, 90x90 ali 100x100. Pravokotne tuš kadi Poseidon in Paris so idealne, če imate več prostora in želite večjo tuš kabino. Te tuš kadi z ravno površino obstajajo v dimenzijah 80x120 in 70x100.

Zraven vsake tuš kadi lahko si ogledate našo ponudbo tuš kabin in tuš stekel, tako da izberete ustrezno za vas obliko, tudi lahko naročite armaturo za tuš ali tuš kolono.

Zaloga in dostava po celi Sloveniji!

 

 

Lahko uporabljamo piškotke?