Kopalne kadi


Cena

Kopalne kadi po ugodni ceni

Sestavni element vsake kopalnice je kad . Če imate dovolj velik prostor, boste zagotovo izbrali eno izmed kadi, ki jih imamo na voljo pri nas. Kotna, vgradna ali prostostoječa kad - izberite, kar vam srce poželi. Kadar prostor ne dopušča možnosti vgradne kadi, pa so vam na voljo tuš kabine.

V naši ponudbi imamo kopalni kadi iz umetnega kamna Miraggio, kopalni kadi iz akrila Karag in masažne kopalne kadi.

Kadi iz umetnega kamna so najboljša izbira, če potrebujete kakovostno kad za celo življenje. Izdelane so iz 80% naravnega marmorja, samo 20% je veznega materiala. To pomeni, da so kadi odporne proti lomu in udarcem, pa da so zelo trdne.

Akril je zelo kakovostna umetna snov. Kopalne kadi iz akrila imajo gladko površino. Ker je ta brez por, je koži prijazna in jo je lahko vzdrževati. Poleg tega so kadi iz akrila lažje in jih je lahko vgraditi. Življenjska doba je skoraj neomejena, prav tako akrilu ne škodujejo nenadne temperaturne spremembe. Gladka površina nima por, odbija umazanijo in bakterije.

Kopalne kadi za kopalnico Miraggio - visoka kvaliteta izdelave in lep izgled! Standardna izdelava - sijoča. Lahko naročite tudi kopalne kadi v mat videzu.

Pri nas lahko kupite tudi armature za kadi. Izberite kolekcijo, ki vam je najbolj všeč: imamo armature za kadi različnih oblik, pravokotne ali okrogle, ponujamo pa tudi armature za kadi v kromirani ali črni matirani izdelavi. Vse je odvisno od površine vaše kopalnice in vašega okusa – pri nas lahko izberete ustrezno, kvalitetno in lepo oblikovano armaturo.

Lahko uporabljamo piškotke?