Kopalni kadi po ugodni ceni

Sestavni element vsake kopalnice je kad . Če imate dovolj velik prostor boste zagotovo izbrali eno izmed najrazličnejših kadi, ki jih imamo na voljo pri nas. Kotna, vgradna ali prostostoječa kad - izberite, kar vam srce poželi. Kadar prostor ne dopušča možnosti vgradnje kadi, so vam na voljo tuš kabine

V naši ponudbi imamo kopalni kadi iz umetnega kamna Miraggio, kopalni kadi iz akrila Karag in masažne kopalne kadi:

Kadi iz umetnega kamna je najboljša izbira, če potrebujete kakovostno kad za celo življenje. Kadi iz umetnega kamna so izdelane 80% iz naravnih delčkov marmorja in samo 20% je vezni material. To pomeni, da so kadi odporne polomu ter udarcem, in so zelo trde.

Akril je zelo kakovostna umetna snov. Kopalne kadi iz akrila imajo gladko površino. Ker je ta brez por, je koži prijazna in jo je lahko vzdrževati. Poleg tega so kadi iz akrila lažje in jih je lahko vgraditi. Življenska doba je skoraj neomejena, prav tako akrilu ne škodujejo nenadne temperaturne spremembe. Gladka površina nima por, ter odbija umazanijo in bakterije.

Kopalne kadi za kopalnico Miraggio - zelo visoka kvaliteta izdelave in lep izgled! Standardna izdelava - sijoča. Lahko tudi naročite kopalne kadi v mat videzu.

Pri nas lahko kupite tudi armature za kadi  tako da lahko izberete kolekcijo, katera bo vam najbolj všeč. Mi imamo armature za kad različne oblike, pravokotne ali okrogle, tudi ponujamo armature za kad v kromirani ali črni matirani izdelavi. Odvisno od površine vaše kopalnice in vašega okusa, lahko izberete ustrezno za vas obliko armature.

 

Lahko uporabljamo piškotke?