Tuš kadi Karag

Izberite dimenzijo tuš kadi

Cena

Kvalitetne tuš kadi znamke Karag, Grčija

Če želite kakovostno tuš kad v vašo kopalnico, lahko izberete eno med kadi proizvajalca Karag v Grčiji. To so tuš kadi iz akrila in keramike različnih oblik in dimenzij, tako da lahko izberete ustrezno za vas kad. Mi ponujamo tuš kadi dimenzij od najmanj 72x72 do 80x180 cm širine in dolžine. Odvisno od nahajanja odtoka in površine kopalnice, lahko obračate te tuš kadi v vsako smer.  

Mi ponujamo keramične tuš kadi, kateri imajo polkrožno ali pravokotno obliko, sijočo protizdrsno površino in debelino do 11 centimetrov. Te tuš kadi so enostavne za čiščenje in imajo lep in sodoben izgled. Na primer, tuš kad Porcelain lahko naročite v pravokotni ali polkrožni obliki, v dimenzijah od 72x72 do 80x120 centimetrov širine in dolžine.

Akrilne tuš kadi so izdelane iz plastike in so pokriti z akrilnim listom. Te tuš kadi imajo ravno sijočo površino in lahko so naročene v dimenzijah od 80x80 do 80x180, pravokotne ali polkrožne oblike. Zraven vsake tuš kadi lahko naročite tuš kabino ali tuš steklo, za popoln videz predlagamo vam, da si ogledate našo ponudbo armatur za tuš in tuš kolon.

Lahko uporabljamo piškotke?