Armature za tuš

Cena

Armamture za tuš Praxis

V naši trgovini ponujamo vse vrste armatur za kopalnico – lahko izberete eno kolekcijo za vsi sanitarije – za bide, umivalnik, tuš in kad, lahko tudi naročite tuš kolono, če želite popoln videz v vaši kopalnici. Mi prodajamo različne armature za tuš kabine, pravokotne ali okrogle oblike, v krom ali črni matirani izdelavi.

Odvisno do sloga vaše kopalnice in vaše želje, lahko izberete armaturo za tuš ustrezne za vas oblike. Če imate polokroglo tuš kabino in ostale armature okrogle oblike, lahko izberete eno izmed kolekcij Enoch ali Easter. Če vaše armature in tuš so pravokotne oblike, lahko izberete armaturo za tuš iz kolekcij Ginko ali Volare. Za poseben in unikaten videz lahko izberete armaturo v črni matirani barvi Andare Nero. Lahko tudi si ogledate našo ponudbo tuš kabin in tuš stekel, kateri prodajamo v naši trgovini. Za popoln videz lahko tudi izberete tuš kad iz keramike, akrila ali umetnega kamna.

Zaloga in dostava po celi Sloveniji! Če želite pogledati armature za tuš na živo, lahko se oglasite v naši trgovini na naslovu Prušnikova 89 v Ljubljani.

Lahko uporabljamo piškotke?