WC školjke

Dolžina VSE 49 51 53 58 60 66

Cena

WC školjke Karag in Turkuaz

Trgovina Pegasus Pro ponuja svojim strankam zelo kvalitetne in lepe WC školjke z deske od proizvajalca Karag, izdelane iz keramike. Večinoma so WC deske z mehanizmom počasnega zapiranja - Soft Closure System. V naši ponudbi imamo najbolj inovativne WC školjke Rimless brez roba za moderne kopalnice. Rimless školjke omogočajo enostavno čiščenje.

Primer brezrobne WC školjke je školjka serije LT 003 od Karag, Grčija, katera obstaja v stenski ali talni izvedbi. Obe dve kolekciji imajo soft-closure sistem - počasno zapiranje. Zraven WC školjke lahko izberete bide iz iste kolekcije, kateri lahko naročite posamezno ali skupaj s školjko.

Imamo veliko izbiro WC školjk - monoblokov z kotličkom s talnim ali stenskim odtokom. Školjke s kotličkom tudi imajo počasno zapiranje deske. WC monobloke prodajamo skupaj z desko in kotličkom! Tudi imamo v ponudbi Rimless monobloke - Elen in Venice!

Hit naše trgovine - WC školjka-bide City od proizvajalca Turkuaz. Ta školjka je izdelana iz kvalitetne keramike, ima okroglo moderno obliko in je 37 centimetrov široka pa 53 centimetrov dolga. WC školjka-bide City se prodaja skupaj z desko in armaturo za bide, tako da ne potrebujete se sekirati za pridobitev tega posebej.

Odvisno od vaših želij, lahko izberete ustrezno za vas obliko in se oglasite v naši trgovini na naslovu Prušnikova 89, 1210 v Ljubljani, ali pokličite na telefonsko številko 040 854 500 ali 080 444 7

Visoka kvaliteta in lep videz.

Zaloga in dostava po celotni Sloveniji.

Lahko uporabljamo piškotke?