WC školjke


WC školjke proizvajalcev Karag in Hatria

Trgovina Pegasus Pro ponuja svojim strankam zelo kvalitetne in lepe WC školjke z deske od proizvajalcev Hatria in Karag, izdelane iz keramike. Večinoma so WC deske z mehanizmom počasnega zapiranja - Soft Closure System. V naši ponudbi imamo najbolj inovativne WC školjke Rimless školjke brez roba za modern kopalnice. Rimless školjke omogočajo enostavno čiščenje.

Primer sta WC školjka serije Fusion Rimless proizvajalca Hatria - Italija in WC školjka serije LT 003 Karag – Grčija, katera obstaja v stenski ali talni izvedbi. Obe dve kolekciji imajo soft-closure sistem - počasno zapiranje. Zraven školjke lahko izberete bide iz iste kolekcije, kateri lahko naročite posamezno ali skupaj s školjko.

Lahko izberete tudi WC školjke monoblok z kotličkom s talnim ali stenskim odtokom. Školjke s kotličkom tudi imajo počasno zairanje deske. WC školjke Monoblok prodajamo skupaj z desko in kotličkom!

Hit naše trgovine - WC školjka-bide City od proizvajalca Turkuaz. Ta školjka je izdelana iz kvalitetne keramike, ima okroglo moderno obliko in je 37 centimetrov široka pa 53 centimetrov dolga. WC školjka-bide City se prodaja skupaj z desko in armaturo za bide, tako da ne potrebujete se sekirati za pridobitev tega posebej.

Odvisno od vaših želij, lahko izberete ustrezno za vas obliko in se oglasite v naši trgovini po naslovz Prušnikova 89, 1210 v Ljubljani, ali pokličite na telefonsko številko 040 854 500 ali 051 786 131

Visoka kvaliteta in lep videz.

 

Zaloga in dostava po celotni Sloveniji.

Lahko uporabljamo piškotke?