Cena
Deco Mix 30x60 25,90 €/m2 Zaloga 26 m2
Deco Mix 30x60
  • 30 x 60 cm
  • Kopalniške
  • Dekor, sijaj

DEKORATIVNE PLOŠČICE: USTVARITE EDINSTVEN VIDEZ VAŠEGA PROSTORA

Pri ustvarjanju izjemnega in unikatnega videza vašega prostora ne smete spregledati moči dekorativnih keramičnih ploščic. Dekorativne ploščice so odlična izbira za dodajanje estetskega čara, osebnosti in živahnosti v vaš dom ali poslovni prostor. Pri Pegasus Pro vam ponujamo široko izbiro dekorativnih keramičnih ploščic, ki vam omogočajo, da izrazite svojo kreativnost in ustvarjalnost na edinstven način.

Raznolikost in unikatnost dekorativnih ploščic

Dekorativne keramične ploščice so na voljo v številnih vzorcih, barvah, motivih in teksturah, kar vam omogoča, da izberete tiste, ki najbolje izražajo vaš osebni slog in ustvarjajo želeno vzdušje v prostoru. Ne glede na to, ali želite dodati pridih klasične elegance, sodobnega minimalizma, rustikalnega čara ali živahnosti v prostor, boste pri Pegasus Pro našli dekorativne ploščice, ki bodo ustrezale vašim željam in potrebam.

Dekorativne ploščice se pogosto uporabljajo za ustvarjanje izjemnih vzorcev, mozaikov ali panelov na stenah, tleh ali drugih površinah. S svojimi edinstvenimi vzorci in detajli bodo dekorativne ploščice takoj pritegnile pozornost in postale osrednji kos vašega prostora. Lahko jih uporabite kot poudarke na steni, za oblikovanje dekorativnih okvirjev ali za ustvarjanje osrednjega vzorca na tleh. Na primer, dober primer bi bil ploščice 10x10 Country ter Peru, kje lahko zraven navadnih enobarvnih ploščic vzamete dekor za poudarek. Če želite malo večje ploščice, lahko si ogledate kolekcijo Mediterraneo, ki je v dimenziji 25x25.  Možnosti so skoraj neskončne, zato se prepustite svoji domišljiji in ustvarite unikaten videz prostora s pomočjo dekorativnih ploščic.

Dekorativne keramične ploščice so odličen način za izražanje svoje osebnosti in ustvarjanje prostora, ki je povsem vaš. S pravilno izbranimi dekorativnimi ploščicami lahko ustvarite vzdušje, ki odraža vaš stil, preference in ustvarjalnost. Uporabite jih lahko v kopalnici, kuhinji, hodniku, dnevni sobi ali katerem koli drugem prostoru, kjer si želite dodati unikaten videz.

Dekorativne ploščice so odlična izbira tudi za oblikovanje tematskih prostorov. Na primer, če se odločite za ploščice z motivom morja in plaže, lahko ustvarite vzdušje tropske oaze v svoji kopalnici ali terasi. Če želite dodati rustikalni pridih, se odločite za dekorativne ploščice z vzorcem lesa ali kamna. Možnosti so neomejene, zato se prepustite svoji domišljiji in izberite dekorativne ploščice, ki bodo ustvarile edinstven videz prostora.

Kakovost in trajnost dekorativnih ploščic pri Pegasus Pro

Pri Pegasus Pro se zavzemamo za visoko kakovost in trajnost naših izdelkov, vključno z dekorativnimi keramičnimi ploščicami. Naše dekorativne ploščice so izdelane iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo trpežnost, odpornost na obrabo, vlago in madeže. S tem se lahko prepričate, da bodo vaše dekorativne ploščice ohranile svoj privlačen videz in funkcionalnost številna leta.

Ponujamo vam tudi širok izbor velikosti ploščic, kar vam omogoča, da izberete tiste, ki najbolje ustrezajo vašemu prostoru in želenemu vzorcu. Naše dekorativne ploščice so enostavne za namestitev in vzdrževanje, kar vam prihrani čas in napore pri njihovi uporabi.

Pri Pegasus Pro smo ponosni na našo široko ponudbo dekorativnih keramičnih ploščic, ki zadovoljujejo različne okuse, stile in potrebe naših strank. Ne glede na to, ali iščete dekorativne ploščice za kopalnico, kuhinjo, hodnik ali drug prostor, vam bomo pomagali najti popolne ploščice, ki bodo ustvarile želeni videz prostora.

Obiščite nas v trgovini Pegasus Pro in se prepričajte sami o naši izjemni ponudbi dekorativnih ploščic. Ustvarite edinstven videz svojega prostora z dekorativnimi ploščicami, ki bodo takoj pritegnile pozornost in ustvarile čudovit in privlačen prostor. Za naročilo ali več informacij lahko nas kontaktirate na telefonsko 040 854 500 ali na elektronski naslov trgovina@pegasus-pro.si , bomo vam z veseljem pomagali!

Lahko uporabljamo piškotke?