Sanitarna keramika


SANITARNA KERAMIKA – OBVEZNA OPREMA VSAKE KOPALNICE

Ko gre za WC školjko, smo vajeni klasike – bele. Pa ni nujno, da je tako – pri nas smo poskrbeli za zanimivo izbiro: na voljo so bele, črne in sive WC školjke, pa tudi monobloki, kjer sta školjka in kotliček povezana v eno.

Zaupamo znanima proizvajalcema: grškemu Karag in Turkuaz – njihova keramična WC školjka-bide City se prodaja skupaj z desko in armaturo za bide, je moderne okrogle oblike in je postala hit naše trgovine.

 

Razvoj je poleg oblikovnih novosti v sanitarni keramiki prinesel tudi »rimless« školjke – brezrobe WC školjke se lahko čistijo. WC deske so dobile »soft closure system« - sistem počasnega zapiranja.  K WC školjkam se poda tudi primeren bide – kvalitetne bideje, tudi v kompletu z WC školjko, najdete v naši trgovini.

Ko izbirate kopalniški umivalnik, je pomembno da je ta kvaliteten in lep. Pomembno je, katero dimenzijo umivalnika potrebujete in kam ga boste namestili – na steno, pult, ali pa bo del kopalniške omarice. Izberete lahko tudi material umivalnika - bo umivalnik keramičen ali iz umetnega kamna? Mogoče steklen? Prostostoječ? Neobičajne oblike v barokko stilu (Cerastyle) – tudi to je mogoče. Z luknjo za pipo in preliv ali brez?

Pri nas imamo kvalitetne umivalnike treh priznanih proizvajalcev: Miraggio, Karag in Cerastyle. Izbirate lahko med različnimi vrstami in dimenzijami umivalnikov – najmanjši so široki 33 cm, največji pa kar 150 cm. Imamo tudi dvojne umivalnike in enojne umivalnike za dve armaturi. Za majhne kopalnice so na voljo tudi kotni umivalniki.

Prepričani smo, da boste v bogatem naboru oblik in materialov našli pravi kopalniški umivalnik zase! Naše zagotovilo je: lep izgled, visoka kvaliteta in dobra cena!

 

Tuš kadi so v zadnjih letih doživele številne izvedbe, tako glede materialov, oblik ter tehničnih rešitev – novi premazi jih ščitijo pred udarci in nabiranju vodnega kamna, skrbijo za lažje čiščenje, brezhibno delovanje in izgled.

Pri nas imamo na voljo tuš kadi iz umetnega kamna, akrilne in keramične tuš kadi, pravokotne in polkrožne, tuš kadi z oblogo, pa tudi barvne tuš kadi. Najmanjše dimenzije tuš kadi so 70x70 cm, največje 130x140 cm, pa vse vmes. Priznani proizvajalci  – Miraggio (tuš kadi iz umetnega kamna), Karag (tuš kadi iz keramike in akrila) in Zenon (preverite serijo Slate) – ponujajo tako estetsko in tehnično dovršene kopalniške kose, da boste imeli kaj izbirati.

Poleg tuš kadi preverite našo ponudbo tuš sten, tuš vrat in armatur, kot dodatno možnost pa preverite še naše tuš kabine – presenečeni boste nad izbiro.

 

Bide in WC školjka istega proizvajalca zaokrožita celostni izgled kopalnice. Pri nas so na voljo kvalitetni izdelki grškega Karaga in turškega Cerastyle, poleg pa lahko v naši trgovini izberete tudi primerne armature – tako si lahko ogledate vse na enem mestu. Opozarjamo pa tudi na našo prodajno uspešnico, bide in WC školjko v enem (proizvajalec Turkuaz - model City), ki bo zaradi praktičnosti zagotovo našel mesto v manjših kopalnicah.

 

Če imate dovolj velik prostor in uživate v kopelih, boste izbrali kopalno kad. Vas zanimajo kotne, vgradne ali prostostoječe kopalne kadi? Pri nas dobite kopalne kadi iz umetnega kamna (Miraggio), kopalne kadi iz akrila (Karag), in masažne kopalne kadi.

Kadi iz umetnega kamna so najboljša izbira, če potrebujete kakovostno kad za celo življenje. Izdelane so iz 80% naravnega marmorja, samo 20% je veznega materiala. To pomeni, da so kadi odporne proti lomu in udarcem, so pa tudi zelo trdne.

Akril je zelo kakovostna umetna snov. Kopalne kadi iz akrila imajo gladko površino. Ker je ta brez por, je koži prijazna in jo je lahko vzdrževati. Poleg tega so kadi iz akrila lažje in jih je lahko vgraditi. Življenjska doba je skoraj neomejena, prav tako akrilu ne škodujejo nenadne temperaturne spremembe. Gladka površina nima por, odbija umazanijo in bakterije.

 

Za konec naj predstavimo še kos kopalniške opreme, ki je pisan na kožo moški populaciji – to so pisoarji. Obvezen del javnih toaletnih prostorov je našel svoje mesto tudi v zasebnih kopalnicah, saj je praktičen in izdelan iz kvalitetne keramike – pri nas imamo na voljo več modelov priznanega proizvajalca kopalniške opreme Karag. Moderni pisoarji odlično služijo svojemu namenu, se preprosto čistijo, ne zavzamejo veliko prostora – in se na ta način dobro umeščajo v sodobno kopalnico.

 

Niste povsem prepričani in potrebujete nasvet? Vprašajte nas, z veseljem vam bomo pomagali! 

Lahko uporabljamo piškotke?