Cena
IR panel TCM RA 500 Zaloga 143
IR panel TCM RA 500
 • Širina: 60 cm
 • Do 10 m2
IR panel SWRE 700 Zaloga 168
IR panel SWRE 700
 • Širina: 45 cm
 • Do 14 m2
IR panel SWRE 1000 Zaloga 195
IR panel SWRE 1000
 • Širina: 60 cm
 • Do 20 m2
IR panel SW 300 Zaloga 99
IR panel SW 300
 • Širina: 40 cm
 • Do 6 m2
IR panel SW 500 Zaloga 133
IR panel SW 500
 • Širina: 40 cm
 • Do 10 m2
IR panel TCM 600 beli Zaloga 170
IR panel TCM 600 beli
 • Širina: 60 cm
 • Do 12 m2
IR panel TCM 800 beli Zaloga 199
IR panel TCM 800 beli
 • Širina: 60 cm
 • Do 16 m2
IR panel SW 750 Po naročilu 156
IR panel SW 750
 • Širina: 60 cm
 • Do 15 m2

IR paneli za sodobno, varčno in zdravo ogrevanje

 

IR paneli predstavljajo sodobni, kakovostni in ekološki način ogrevanja – so energetsko in stroškovno učinkoviti, saj za svoje delovanje potrebujejo le malo energije. Infrardeči paneli ne vsebujejo gibljivih sestavnih delov, zato z njimi ni dodatnega dela – enostavno zasnovani in odlično funkcionalni skoraj ne bodo potrebovali vzdrževanja, tako se izognemo tudi s tem povezanih stroškov. IR ogrevanje pa ima še eno prednost -  zaradi načina ustvarjanja toplote in prehoda toplote v prostor preprečujejo razvoj plesni, primerni pa so tudi za tiste, ki imajo težave z dihali.

Pri nas dobite IR panele različnih vrst. Izbirate lahko glede na material (keramični, kovinski, stekleni), namen uporabe (za domačo rabo, profesionalni), montažo (strop, stena, tla), velikost prostora, ki ga nameravate ogrevati (za ogrevanje najmanjših prostorov, pa tudi večjih), in vašega občutka za estetiko (barvni, v videzu marmorja, kamna, grafični).

IR paneli, ki so na voljo v naši trgovini, so priznanih blagovnih znamk: Sunway, Teplov, Aeno. V ponudbi imamo kovinske, keramične, steklene in profesionalne IR panele, lahko pa izbirate tudi med barvnimi IR paneli – za dodatni estetski učinek ob kakovostnem ogrevanju v vaših prostorih.

Kovinski IR paneli priznanih proizvajalcev Teplov in Sunway so sinonom kakovosti, vzdržljivosti, preprostosti uporabe ter dolge življenjske dobe. Trden in odporen material, združen z elegantno obliko, pomeni dobro kombinacijo najboljšega za brezskrbno ogrevanje prostorov. Možni sta dve postavitvi – stenska in talna. Pri stenski postavitvi s stenskimi nosilci IR panel ne zavzame veliko prostora. Druga postavitev je talna – mogoče je dokupiti nogice in panel postaviti in prestaviti kamorkoli. Infrardeči paneli delujejo s konstantno temperaturo, se ne pregrevajo, vgrajeno imajo tudi električno zaščito pred vdorom prahu in vode.

Keramični IR paneli so poleg svoje kvalitete in učinkovitosti tudi zanimivega izgleda – pri nas so na voljo poleg klasičnega belega tudi črni, pa tudi paneli v drugih barvah in videzih – v videzu marmorja, kamna… Pritrdite jih lahko na steno, ali pa dokupite nogice za prostostoječo talno postavitev. Prav tako jih odlikuje dolga življenjska doba in zaščita pred zunanjimi dejavniki. Pri nas lahko izbirate med klasičnimi in hibridnimi keramičnimi infrardečimi paneli.

Za steklene IR panele se bodo odločili tako esteti, kot tudi tisti, ki sta jim pomembna energetska učinkovitost in nizka poraba energije. Zagotovo vas bo prepričalo elegantno, minimalistično oblikovanje proizvajalca Aeno, ki je svojim modelom dodal še mobilno aplikacijo za lažje upravljanje in večji nadzor nad ogrevanjem. Kot je značilno za infrardeče panele, je tudi tukaj poskrbljeno za dobro počutje – paneli so tihi, brez vonja, ne izpihujejo in izsušujejo zraka in ne porablja kisika. Poskrbljeno pa je tudi za varnost – paneli imajo vgrajen senzor za padce (avtomatična izključitev panela), ter nastavitev za otroke (t.i. child lock).

Profesionalni IR paneli so dobra odločitev za večje domače in industrijske prostore, trgovine, skladišča, večje garaže. Pri nas so na voljo ogrevalne rešitve dveh proizvajalcev, Teplov in Sunway. V naši trgovini najdete profesionalne infrardeče panele, ki jih pritrdite na strop, gibljivi nosilec pa omogoča tudi različne postavitve. Panele lahko izberete tako take za manjše, kot tudi za večje prostore – odvisno od vaših potreb. Prav tako je uporaba teh panelov namenjena osnovnemu ogrevanju, kot tudi dodatnemu ogrevanju površin.

Infrardeči paneli so pametna odločitev za ogrevanje!

Lahko uporabljamo piškotke?