O podjetju


 

Podjetje Pegasus Pro D.O.O. je uradni zastopnik znamke Aqua-Rodos, katera proizvaja pohištvo za kopalnice (omarice z umivalniki, ogledala in kopalniške omare), Miraggio (umivlaniki, tuš kadi, kopalne kadi iz umetnega kamna), Teploceramic in SunWay (infrardeči paneli), Karag (tuš kabine, kadi, sanitarna keramika). Naše prednosti so: visoka kvaliteta, ugodna cena, dostava in zaloga v Sloveniji. Vse naše pohištvo je razstavljeno v trgovini na naslovu: Prušnikova ulica 89, Ljubljana - nasproti stare Šentviške cerkve. 
Ponujamo tudi keramične ploščice treh Evropskih trgovskih znamk GoldenTile, Terragres, BrickStyle, La Fenice, Master Ceramiche, Keradom, Equipe Ceramicas pa Halcon Group. Keramične ploščice so izdelane iz bele gline po tehnologiji "porcelain gres". Talne keramične ploščice od 30x30 do 120x120 cm, stenska keramika od 10x10 do 30x90 cm, ploščice v imitaciji opeke in lesa - vse je razstavljeno v naši trgovini. Zaloga v našem skladišču v Grosupljem, dostava po Sloveniji!

 

 

 

Pri nas lahko dobite ploščice za kopalnice, ploščice za kuhinje, zunanje keramične ploščice, ali ploščice za bivalne prostore. Pomembni faktor je, da so naše cene bistvenno nižje od primerljivih cen na tržišču v Sloveniji in na Hrvaškem. 
Podjetje Pegasus Pro d.o.o. aktivno sodeluje s trgovinami po Sloveniji. To pomeni, da keramične ploščice in kopalniško pohištvo lahko kupite tudi v naših partnerskih trgovinah. Vabimo trgovine s keramiko in pohištvom k sodelovanju. Najverjetneje ponujamo najboljše pogoje na tržišču Sloveniji!

 

 

 

Izkoristite naše tri konkurenčne prednosti: Kakovost. Cena. Zaloga! Hitra dostava po celi Sloveniji.
Za vse ploščice imamo certifikat CE kar je razlog, da vas prepričamo, da kupujete blago z vsemi potrebnimi testi in certifikati, ki veljajo v Evropski Uniji. 

 

Informacija o podjetju Pegasus Pro d.o.o.:
Trgovina: Prušnikova ulica 89, Ljubljana 1000
Skladišče: Brezje pri Grosupljem 32, 1290 Grosuplje
ID številka za DDV: SI 99407639
Matična številka: 6725201000
TRR: IBAN SI56 2900 0005 1752 073.

Družba je davčni zavezanec

Izberite naslednje vrste ploščic ali pohištva:
Talne keramične ploščice
Stenske keramične ploščice
Omarice z umivalnikom
Ogledala za kopalnico
Kopalniške omare

 

 

Lahko uporabljamo piškotke?