O podjetju


Podjetje Pegasus Pro D.O.O. je uradni zastopnik znamke Aqua-Rodos, katera proizvaja pohištvo za kopalnice (omarice z umivalnikami, ogledala in kopalniške omare). Naše prednosti so: zelo visoka kvaliteta, ugodna cena, dostava in zaloga v Sloveniji. Vse naše pohištvo je razstavljeno v trgovini po naslovu Prušnikova ulica 89, Ljubljana - nasproti stare Šentviške cerkve.
Tudi mi ponujamo keramične ploščice treh Evropskih trgovskih znamk GoldenTile, Terragres in BrickStyle. Keramične ploščice so izdelane iz bele gline po tehnologiji "porcelain gres". Talne keramične ploščice od 30x30 do 120x60 cm, stenska keramika od 10x20 do 30x60 cm, ploščice v imitaciji opeke in lesa - vse je razstavleno v naši trgovini. Zaloga v našem skladišču v Vodicah, dostava po Sloveniji!

Pri nas lahko dobite ploščice za kopalnice, ploščice za kuhinje, zunanje keramične ploščice, ali ploščice za bivalne prostore. Pomembni faktor je da so naše cene bistvenno nižje od primerljivih cen na tržišču Sloveniji in Hrvaški.
Podjetje Pegasus Pro d.o.o. aktivno sodeluje z trgovinami po Sloveniji. To pomeni da keramične ploščice in kopalniško pohištvo lahko kupite tudi pri naših partnerskih trgovinah. Vabimo trgovine s keramike in pohištva k sodelovanju. Mi ponujamo mogoče najboljše pogoje na tržišču Sloveniji!

Izkoristite naše tri konkurenčne prednosti: Kakovost. Cena. Zaloga! Hitra dostava po vsej Sloveniji.
Za vse ploščice imamo certifikat CE in to je razlog da vas prepričamo da kupujete blago z vsemi potrebnimi testi in preverjanji ki veljajo v Evropski Uniji.
Preden obiščite našo trgovino na naslovu: Ljubljana, Prušnikova ulica 89 (nasproti stare Šentviške cerkve), prosimo da pokličite po telefonu 051 786 131 in se dogovorite za obisk.

Informacija o podjetju Pegasus Pro d.o.o.:
Trgovina: Prušnikova ulica 89, Ljubljana 1000
Skladišče: Vodice
Sedež: Štihova ulica, 11, Ljubljana 1000
ID številka za DDV: SI 99407639
Matična številka: 6725201000
TRR: IBAN SI56 2900 0005 1752 073

Družba je davčni zavezanec

Izberite naslednje vrste ploščic ali pohištva:
Talne keramične ploščice
Stenske keramične ploščice
Omarice z umivalnikom
Ogledala za kopalnico
Kopalniške omare

Lahko uporabljamo piškotke?