Samostoječi umivalniki


Samostoječi umivalniki iz kvalitetne keramike in umetnega kamna

Poleg standardnih umivalnikov mi ponujamo visokokvalitetne samostoječe umivalniki - iz keramike in umetnega kamna. Če vi imate dovolj prostora v svoji kopalnici in želite postaviti prostostoječi umivalnik, lahko izberete samostoječi umivalnik iz naše ponudbe.

Mi ponujamo 5 različnih umivalnikov, iz katerih 4 so keramični, in en je izdelan iz umetnega kamna - Halifax. Umivalniki so predstavljeni v dimenzijah od 42 cm do 50 cm širine. Lahko tudi izberete, če želite umivalnik brez luknje za pipo, tako da zraven lahko pogledate samostoječo visoko armaturo iz naše ponudbe. Umivalniki so proizvajani v tovarni Miraggio in Karag v Grčiji, katera nudi tudi tuš kabine, keramični ali stekleni umivalniki, školjke in bideji, pa tudi tuš kadi.

Samostoječi umivalniki Elysee, Trocadero in Marais so izdelane z luknjo za armaturo, tako da lahko si ogledate našo ponudbo armatur za umivalniki. Samostoječi umivalnik Halifax je razstavljen v naši trgovini, lahko pridete in pogledate kakovost keramike in obliko umivalnika na živo.

Oglasite se pri nas v salonu po naslovu Prušnikova 89 ali pokličite na telefonsko številko 040 854 500.

Zaloga in dostava po Sloveniji.

Lahko uporabljamo piškotke?