Tuš kolone

Cena

Tuš kolone Praxis – visoka kvaliteta in lep izgled

V naši ponudbi lahko najdete vse vrste tuš kolon od znanega evropskega proizvajalca Praxis. Mi ponujamo termostatske tuš kolone, običajne in masažne tuš kolone visoke kvalitete, tako da izberete eno, katera najbolj odgovarja vaši želji.

Glede na tuš kabino in prostor, lahko izberete navadno ali termostatsko tuš kolono. Navadna tuš kolona vsebuje konzolo, prho in držalo za tuš, armaturo za tuš pa je potrebno izbrati posebej. Lahko izberete navadno ali podometno armaturo z termostatsko nastavitvijo temperature. Take tuš kolone so izdelane iz kovine ali plastike, priporočljive so tuš kolone Giota, Viky in Zoe, kateri lahko si ogledate na naši spletni strani.

Termostatske tuš kolone so izdelane iz INOX materiala, vsebujejo armaturo, konzolo, dve prhi in držalo. Pri teh tuš kolonah lahko nastavite ustrezno za vas temperaturo, da armatura sama zmeša hladno in vročo vodo. Najbolj popularna tuš kolona je CF029T, katera je izdelana iz kovine in je razstavljena v našem prodajnem salonu.

Za lep izgled ponujamo tudi masažne tuš kolone iz aluminija in plastike, kateri vsebujejo celotno konzolo z masažo in široko prho, pa tudi držalo in manjšo ročko za tuš. Te tuš kolone lahko izberete v črni ali beli barvi, tudi v kovinski barvi. Najbolj popularna tuš kolona je Bianco Nero Touch - bele in črne barve.

Zraven vsake tuš kolone oglejte si našo ponudbo tuš kabin ter tuš sten, kateri lahko kupite skupaj z tuš kadjo iz umetnega kamna, akrila ali keramike. Zaloga in dostava po celi Sloveniji! 

Lahko uporabljamo piškotke?