Tuš kadi Zenon

Izberite dimenzijo tuš kadi

Tuš kadi Zenon – kvalitetne tuš kadi iz umetnega kamna

V naši ponudbi imamo kvalitetne tuš kadi iz umetnega kamna za vsak okus! Mi prodajamo tuš kadi od proizvajalca Zenon v Španiji, te tuš kadi so lahko izberete, če želite imeti v vaši kopalnici nekaj posebnega v večjih dimenzijah. Imamo v ponudbi tuš kadi od najmanj 80x80 do največ 130x140 centimetrov širine in dolžine. Glede na prostor vaše kopalnice in nahajanje odtoka za sifon, lahko obračate tuš kad v vsaki smeri,

Vsaka tuš ima hrapavo protizdrsno površino in pravokotno obliko. Tuš kad Stone lahko naročite v dimenzijah 80x80 in 80x90, tuš kad Slate v vseh ostalih dimenzijah po vaši želji. Tuš kadi iz umetnega kamna so najboljši, če želite pridobiti kvalitetni izdelek za celo življenje. Te tuš kadi so zelo trdi in odporni udarcem ter polomu. Če potrebujete tuš kad izven standardnih dimenzij, lahko tuš kadi iz umetnega kamna režete.

Vsako tuš kad lahko izdelujemo v različnih barvah – beli, bež, črni, sivi ali vsaki drugi barvi iz RAL spektra. Tuš kadi Slate in Stone se prodajajo skupaj s sifonom in kovinskim zgornjim delom sifona, tako da ne potrebujete o tem sploh skrbeti. Poleg tuš kadi predlagamo, da si ogledate našo ponudbo tuš stekel in tuš kabin. Za popoln videz izberite ustrezno za vas armaturo za tuš ali tuš kolono.

Zaloga in dostava po celi Sloveniji! Dostava do 30 kilometrov je brezplačna, več kot 30 – po dogovoru.Tuš kadi

 

 

 

Lahko uporabljamo piškotke?