Tuš kadi Slate

Izberite dimenzijo tuš kadi

Cena

Tuš kadi Slate, Zenon – kvalitetne tuš kadi iz umetnega kamna

V naši ponudbi imamo kvalitetne tuš kadi iz umetnega kamna za vsak okus! Mi prodajamo tuš kadi Slate od proizvajalca Zenon v Španiji, te tuš kadi so lahko izberete, če želite imeti v vaši kopalnici nekaj posebnega v večjih dimenzijah. Imamo v ponudbi tuš kadi od najmanj 70x80 do največ 130x200 centimetrov širine in dolžine. Glede na prostor vaše kopalnice in nahajanje odtoka za sifon, lahko obračate tuš kad v vsako smer. Višina kadi je 2,5 cm.

Vsaka tuš kad ima hrapovo protizdrsno površino R11 in pravokotno obliko. Tuš kad Slate lahko naročite v vsaki dimenziji po vaši želji. Tuš kadi iz umetnega kamna so najboljši, če želite pridobiti kvalitetni izdelek za celo življenje. Te tuš kadi so zelo trdi in odporni udarcem ter polomu. Če potrebujete tuš kad izven standardnih dimenzij, lahko tuš kadi iz umetnega kamna režete.

Vsako tuš kad lahko izdelujemo v različnih barvah – beli, bež, črni, sivi. Tuš kadi Slate se prodajajo skupaj s sifonom in kovinskim zgornjim delom sifona, tako da ne potrebujete o tem sploh skrbeti. Poleg tuš kadi predlagamo, da si ogledate našo ponudbo tuš stekla in tuš kabin. Za popoln videz izberite ustrezno za vas armaturo za tuš ali tuš kolono.

Zaloga in dostava po celi Sloveniji!

Lahko uporabljamo piškotke?