Armature za kad proizvajalcev Praxis in Unitas – vrhunska kvaliteta in lep izgled

V naši trgovini ponujamo kvalitetne armature vseh vrst in oblik za umivalnike, kopalne kadi, za tuš in za bide, tako da lahko izberete kolekcijo, katera bo vam najbolj všeč. Mi imamo armature za kadi različne oblike, pravokotne ali okrogle, tudi ponujamo armature v kromirani ali črni matirani izdelavi. Odvisno od površine vaše kopalnice in vašega okusa, lahko izberete ustrezno za vas obliko armature.

Če imate pravokotno kopalno kad, lahko izberete armature podobne oblike. To so armature iz kolekcij Ginko, Volare in Andare od proizvajalca Praxis. Vsi armature za kad od Praxis prodajamo skupaj s tuš ročko in prho, katera sta vključena v ceno. Armature proizvajalca Unitas, kot Infinity, Simpaty ali SQ, lahko kupite posebej ali s tuš prho in ročko, lahko tudi s tuš konzolo. Za kadi okrogle oblike ponujamo vam armature kolekcij Harmony, New Rosa in Easter. Lahko tudi si ogledate našo ponudbo kopalnih kadi – mi ponujamo pravokotne in okrogle prostostoječe kopane kadi.

Zaloga in dostava po celi Sloveniji! Dostava do 30 kilometrov je brezplačna, več kot 30 – po dogovoru. Za popolno predstavo lahko se oglasite pri nas v trgovini po naslovu Prušnikova 89 v Ljubljani.

Lahko uporabljamo piškotke?