int(104) Kopalniški radiatorji

Kopalniški radiatorji


Cena

KOPALNIŠKI RADIATOR – ELEGANTEN CEVASTI GRELNIK ZRAKA IN SUŠILNIK BRISAČ ZA VAŠO KOPALNICO IN DRUGE PROSTORE

Kopalniški radiatorji poskrbijo za prijetno temperaturo v prostoru, hkrati pa lahko na njih posušite tudi brisače in druge manjše stvari - zato so temu primerno cevasto oblikovani. Danes, v dobi modernega oblikovanja, je na voljo mnogo različnih izvedb. Eleganten videz in praktičnost teh dragocenih kosov opreme sta osnova, pri nas pa imamo na voljo oblikovne izvedbe kopalniških radiatorjev, ki bodo prepričale vsakogar, tudi bolj izbirčne – preverite naše dizajn modele Design, Dora, Karnak, Marcello, Eden, Nerissa, Divina in Pukita.

Kopalniški radiatorji so zaradi lepega videza in praktičnosti uporabni tudi v drugih prostorih (dnevna soba, otroška soba, kuhinja, poslovni in delovni prostori). Na voljo so v beli, črni in krom barvi, so različnih širin in višin. Nekateri modeli so ravni (Standard, Nile), nekateri zaobljeni (Lux).

Montaža cevastega radiatorja je izjemno preprosta, zaradi pametnega oblikovanja pa tak radiator zavzame zelo malo prostora.

Kopalniški radiatorji so odlična izbira za sodobno kopalnico, s številnimi izvedbami pa tudi stvar, ki bo dodala ne le praktični, pač pa tudi vizualni učinek temu prostoru.

Niste prepričani, kako izbrati? Vprašajte nas, z veseljem vam bomo pomagali!

Lahko uporabljamo piškotke?