Ogledala za kopalnice


Cena
Ogledalo Adel 140 Zaloga 379
Ogledalo Adel 140
  • 140 cm
  • Karag, Grčija
Ogledalo Dekor 50 Zaloga 120
Ogledalo Dekor 50
  • 50 cm
  • Belo s poličko
Ogledalo Adel 80 Zaloga 199
Ogledalo Adel 80
  • 80 cm
  • Karag, Grčija
Ogledalo Adel 100 Zaloga 231
Ogledalo Adel 100
  • 100 cm
  • Karag, Grčija

Kopalniška ogledala LED, z lučjo in omarice

Naša trgovina Pegasus Pro nudi svojim strankam visokokvalitetna kopalniška ogledala znamk Aqua-Rodos, MDD in Karag, izdelana posebno za tržišče EU. Ogledala so opremljena s steklom znamke AGC (Belgija). Kaj morate vedati o naših ogledalih?

LED ogledala za kopalnico 

Ponujamo različna ogledala z LED osvetitvijo: Omega, Alfa, Gama, Avalon, Paris, Sunny, Adel in ostale. Dimenzije so od 40 do 140 cm širine, višina od 60 do 90 cm. Ogledala z LED lučmi je sodobna rešitev za vašo kopalnico.

Kakšna je cena za LED ogledala z lučko? Poglejte cene in zalogo ogledal na naši spletni strani. Vsa kopalniška ogledala LED so univerzalna in jih lahko uporabljate z vsako kolekcijo omaric z umivalnikami ali kopalniških omar. Naprimer univerzalno ogledalo Avalon 100, 80 in Avalon 70, kateri so v resnici ogledala-omarice, tudi imajo LED luči. Hit našega podjetja - novo ogledalo Omega 100 LUX, katero je opremljeno z povečevalnim steklom in LED lučjo, ima dimenzijo 100x70 in zaobljene vogale. Omega 100 LUX je sodobna in kvalitetna rešitev za vsako kopalnico!

Kopalniška ogledala z omarice

Nekatere kolekcije kopalniškega pohištva imajo svoja kolekcijska ogledala. Večinoma ta ogledala imajo omarice na desni ali levi strani ogledala, ali na desni in levi strani istočasno (po navadi za dimenzije 100 cm širine). Običajno ta ogledala v kopalnici imajo vgrajene lučke ali zunanje svetilke, tudi vgrajeno vtičnico. V primeru če kakšna kolekcija nima svojega kolekcijskega ogledala, lahko uporabljate univerzalna ogledala Sunny, Omega, Alfa, Gama, Paris, Laguna ali Avalon.

Ogledala-omarice

Nekatere kolekcije pohištva za kopalnico imajo ogledala-omarice, katere v resnici so omarice z zunanjo površino ogledala in včasih notranjim ogledalom tudi. To so Avalon 70, Avalon 80 ali Avalon 100, Dekor 55, Paris, Roma in Laguna. Lahko uporabljate ogledala-omarice kot univerzalne za vsako drugo kolekcijo pohištva.

Ogledalo s polico

Veliko ogledal imajo police, ampak nekatere so samo ogledala s polico spodaj. Katero ogledalo s polico je najboljše? Mi ponujamo samo ogledalo širine 50 cm - Dekor 50. Ogledalo s poličko Dekor 50 lahko uporabljate kot univerzalno.

Vabim vas na obisk naše trgovine na naslovu: Prušnikova ulica 89, Ljubljana.

Lahko uporabljamo piškotke?