Ogledala za kopalnice


Cena
Ogledalo Boston 65 199
Ogledalo Boston 65
  • 65 cm
  • S svetilko
Ogledalo Boston 85 226
Ogledalo Boston 85
  • 85 cm
  • S svetilko
Ogledalo Karag 50 LED 230
Ogledalo Karag 50 LED
  • 50 cm
  • Karag, Grčija
Ogledalo Boston 95 236
Ogledalo Boston 95
  • 95 cm
  • Bela sijoča
Ogledalo Karag 100 LED 290
Ogledalo Karag 100 LED
  • 100 cm
  • Karag, Grčija

Kopalniška ogledala LED, z lučjo in omarice

Naša trgovina Pegasus Pro nudi svojim strankam visokokvalitetna kopalniška ogledala znamke Aqua-Rodos, izdelana posebno za tržišče EU. Ogledala so opremljena s steklom znamke AGC (Belgija). Kaj morate vedati o naših ogledalih?

LED ogledala za kopalnico 

Ponujamo različna ogledala z LED osvetitvijo: Omega, Alfa, Sigma, Gama, Elit, Avalon, Beta in Karag. Dimenzije so od 60 do 100 cm širine, višina od 70 do 90 cm. Ogledala z LED lučmi so sodobna rešitev za vašo kopalnico.

Kakšna je cena za LED ogledala z lučko? Poglejte cene in zalogo ogledal na naši spletni strani. Vsa kopalniška ogledala LED so univerzalna in jih lahko uporabljate z vsako kolekcijo omaric z umivalnikami ali kopalniških omar. Naprimer univerzalno ogledalo Avalon 100, 80 in Avalon 70, kateri so v resnici ogledala-omarice, tudi imajo LED luči. Hit našega podjetja - novo ogledalo Omega 100 LUX, katero je opremljeno z povečevalnim steklom in LED lučjo, ima dimenzijo 100x80 in zaobljene vogale. Omega 100 LUX je sodobna in kvalitetna rešitev za vsako kopalnico!

Kopalniška ogledala z omarice

Kar vse kolekcije kopalniškega pohištva imajo svoja kolekcijska ogledala. Večinoma ta ogledala imajo omarice na desni ali levi strani ogledala, ali na desni in levi strani istočasno (po navadi za dimenzije 100 cm širine). Običajno ta ogledala v kopalnici imajo vgrajene lučke ali zunanje svetilke, tudi vgrajeno vtičnico. V primeru če kakšna kolekcija nima svojega kolekcijskega ogledala, lahko uporabljate univerzalna ogledala Sigma, Omega, Alfa, Gama, Beta ali Avalon.

Ogledala-omarice

Nekatere kolekcije pohištva za kopalnico imajo ogledala-omarice, katere v resnici so omarice z zunanjo površino ogledala in včasih notranjim ogledalom tudi. To so Avalon 70, Avalon 80 ali Avalon 100, Dekor 55, Gloria 55, Roma in Paris. Razen Gloria 55 lahko uporabljate ogledala-omarice kot univerzalne za vsako drugo kolekcijo pohištva.

Ogledalo s polico

Veliko ogledal imajo police, ampak nekatere so samo ogledala s polico spodaj. Katero ogledalo s polico je najboljše? Mi ponujamo samo ogledalo širine 50 cm - Dekor 50. Ogledalo s poličko Dekor 50 lahko uporabljate kot univerzalno.

Navadna ogledala

Ta je zadnja vrsta ogledal, katera nima vgrajeno osvetitev, LED, polic ali omaric. Enostavna ogledala Karag dimenzij 45, 80, 90 in 100 cm. Preprosta varianta - in zelo poceni! Paše k vsakemu pohištvu v kopalnici.

Vabim vas na obisk naše trgovine na naslovu: Prušnikova ulica 89, Ljubljana.

 

 

Lahko uporabljamo piškotke?