Kopalniške omare


Omare Aqua-Rodos - visoka kakovost za vašo hišo ali stanovanje

Trgovina Pegasus Pro ponuja svojim kupcam kopalniške omare, talne in stenske, izdelane posebno za tržišče Evrope od znamke Aqua-Rodos. Visoka kvaliteta, kvalitetne MDF plošče, fitinge od znamk Blum (Avstrija) in Hettich (Nemčija). Kar vse omare za kopalnico so opremljeni z mehanizmom Blumotion - gladkim zapiralnim sistemom.

Naše kopalniške omare imajo večinoma desno, in nekatere tudi levo odpiranje. Omare Venice, Gloria, Boston, Akcent in druge imajo košare za perila. 

Vsaka kolekcija kopalniškega pohištva vsebuje omarico z umivalnikom, talno ali stensko omaro in kopalniško ogledalo. S pohištvom iste kolekcije lahko naredite lep izgled za svojo kopalnico v enem slogu.

Kakšne dimenzie so največ popularne?

Obstajajo dve vrste omaric – visoke omare z vrati, stenske ali talne, ali manjše stenske omarice, kateri lahko montirate nad pralnim stjojem, če nimate dovolj prostora za visoko omaro. Tudi pri nas lahko najdete omaro za nad pralni stroj.

Visoke omare obstajajo v širini 30 cm, 35 cm, 40 in 60 cm, višina pa lahko se razlikuje glede na kolekcijo in način montiranja – talne omarice vedno so večje in višje od stenskih. Novost naše trgovine – omara za pralni stroj Woodmix širine 66 centimetrov.

V naši trgovini imamo zelo lepo izbiro kopalniških omar za vašo sanjsko kopalnico. Primer - elegantna kolekcija Venice, katera je v beli ali wenge barvi, in tudi imamo stensko ali talno varijanto z nogicami.

Nova ponudba je kolekcija Akcent, narejena v beli barvi, kostanj rijavi ali modri barvi, obstaja kot stenska tudi talna varianta. Kolekcija vsebuje kopalniško omaro in omarico z umivalnikom. Za ogldedalo lahko izberete ogledalo-omarico ali navadno ogledalo. Kolekcija Akcent je novost našega podjetja. Strogo načrtovanje, skriti ročaji - vse je narejeno za sodobno kopalnico.

Napolnite svojo kopalnico z značajem, tako da vključite vintage pohištvo in velika starinska ogledala. Imamo v izbiri dve vintage kolekciji Michela in Beatrice, izdelane iz naravnega lesa z uporabo steklene police pri kopalniških omarah.

Kako naročiti kopalniško omaro pri nas?

Če potrebujete naročiti kopalniško omaro, lahko to naredite v različnih postopkah. Na začetku izberite, kakšno omaro bi želeli imeti – stensko ali talno, kakšne določene širine.

Ko ste izbrali omaro ali stensko omarico, lahko se oglasite pri nas v trgovini ali pokličite na telefonsko številko 040 854 500 in vprašate, če omara je na zalogi, naročite jo pa lahko preko spletnega naročila, na elektronsko pošto, ali osebno v trgovini. Na spletni strani pri vsakem izdelku se nahaja gumb za naročilo, kje lahko pustite naročilo na elektronsko pošto. 

Naše kopalniško pohištvo je že sestavljeno!

Obiščite našo trgovino na naslovu Prušnikova ulica 89 v Ljubljani - nasproti Šentviške cerkve.

Lahko uporabljamo piškotke?