Zunanje ploščice iz bele gline


Ustvarite lep in modern videz vaših hiše, balkona ali terase, ki združuje brezčasen dizajn s praktičnostjo in obstojnostjo. V naši ponudbi lahko najdete veliko izbiro zunanjih ploščic prve klase, izdelane iz najbolj kvalitetnih materialov oziroma iz bele gline, ploščice porcelain gres. Tudi ponujamo granitogres, ki se ponaša z izjemno obstojnostjo.

Na katera vprašanja potrebujete biti pozorni, ko izbirate zunanjo keramiko:

Če uporabljate ploščice na prostoru, kje se lahko temperatura niha med zelo visokimi in nizkimi temperaturami, so ploščice vrste porcelaingres vaša edina prava možnost. Porcelain gres pomeni, da ploščice so odporni zmrzovanju in visokim temperaturam. Takšne zunanje keramične ploščice so odporne proti obrabi, poškodbam in zmrzovanju ter ne vpijajo vode. Zaradi varnosti pa je zelo pomembno, da je zunanja keramika protizdrsna. Mi priporočamo ploščice s protizdrsnostjo R9-R10 (ravna površina) in R11 (hrapova površina).

Za zunajne ploščice ponujamo dimenzije od 6x25 (imitacija opeke) do 120x60 cm. Za stene lahko izberete imitacijo opeke dimenziji 6x25, ali retteficirane ploščice dimenzij 30x60, 60x60 ali 120x60. Za tla pa ponujamo ploščice dimenzij od 30x60 do 120x60 – porcelain gres.

Nakupite zunanje ploščice po konkurenčnih cenah v trgovini Pegasus Pro

V naši trgovini tudi ponujamo profesionalne fleksibilne fugirne mase za vse vrste keramičnih ploščic in ploščic iz naravnega kamna, silikone in lepilne mase. S to fugirno maso lahko naredite fuge že od 1 mm!

Fugirne mase znamke PCI Nanofug Premium je ena od najboljših izbir za polaganje zaradi hitrega sušenja. Na naši spletni strani lahko poračunate količino fugirne mase, katero potrebujete za polaganje odvisno od dimenzij obloge in debeline ploščic. Odvisno od barve ploščic, lahko izberete ustrezno bravo fugirne mase v naši trgovini.

Skupaj z fugirno maso ponujamo Silikoni PCI Silcofug, kateri so namenjeni tesnenju keramičnih spojev, in fleksibilno lepilno maso PCI Nanolight, katera je primerna za uporabo skupaj s vsi vrste keramičnih ploščic.

Zunanje ploščice za fasade, terase in balkone so ploščice do katerih kupec ima najstrožje zahteve:

  • obstojnost na vremenske razmere,
  • temperaturne razlike poleti in pozimi,
  • gres,
  • cena, cena in še enkrat cena.

Keramične zunanje ploščice morajo ustrezati vsem zahtevam, in celo več...

 

Zunanje ploščice, ki jih ponuja naš salon - so visokokvalitetni izdelek za hišo, stanovanje ali poslovni prostor. Izberite vrsto keramičnih ploščic, ki jih potrebujete:

          Stenske ploščice
          Talne ploščice

Ponujamo vam tudi več vrst ploščic v imitaciji opeke, ki so namenjene za zunanjo uporabo:

Baker Street Light Beige
Oxford Cream
Seventones Tobacco

S kvaliteto in cenami zunanjih ploščic - boste zadovolni!

 

Lahko uporabljamo piškotke?