Notranje ploščice iz bele gline


V naši trgovini ponujamo notranje keramične ploščice kvalitetne izdelave iz Ukrajine, Portugalije in Italije, rettificirane in porcelain gres, kaj pomeni visoko kvaliteto izdelave.

Značilnosti notranje ploščice

Mi ponujamo veliko izbiro rettificiranih poščic, kateri lahko položene z fugo že od 1 mm; porcelain gres ploščice lahko polagate kot po tleh, tudi po stenih, oni so namejeni notranji in tudi zunanji uporabi. V našem salonu lahko najdete retteficirane ploščice najmanj od 30x60 cm in do največ 120x60 cm.

Za steno predlagamo notranjo keramiko dimenzij od 10x20 cm do 60x120 cm. Za tla lahko polagate vrste ploščic od 40x40 cm do največ 60x120 cm. Odvisno od važih želij, lahko izberete med sijočo in matirano baro keramike.

Za vsake ploščice potrebujete fugirne mase, silikone, če polagate ploščice v kopalnici, in lepilne maseFugirne mase znamke PCI je najboljša izbira za polaganje - lahko polagate ploščice z debelino fuge že od 1 mm, ta fugirna masa se zelo hitro posuši. Na naši spletni strani lahko poračunate količino fugirne mase, katero potrebujete za polaganje glede na debelino in dimenzijo ploščic, in zaželjeno debelino fug. Odvisno od barve ploščic, lahko izberete ustrezno bravo fugirne mase v naši trgovini. 

Skupaj z fugirno maso ponujamo Silikoni PCI Silcofug, kateri so namejeni tesnenju keramičnih spojev, in fleksibilno lepilno maso PCI Nanolight, katera je primerna za uporabo skupaj z vsi vrste keramičnih ploščic. Fugirne mase, silikone in lepilne mase držimo na zalogi!

Kupujte notranje ploščice po konkurenčnih cenah v trgovini Pegasus Pro

Notranje ploščice so keramične ploščice za kopalnice, kuhinje, sobe in predsobe. Nekatere vrste ploščic so obstojne na vremenske razmere in jih lahko uporabljate kot zunanje ploščice. Kupec običajno potrebuje tri osnovne karakteristike za notranje ploščice: kvaliteta, izbira barv in cena.

Naš salon lahko zadovolji vsem trem zahtevam. Nudimo:

  • visoko kvaliteto notranjih ploščic, izdelanih iz bele gline
  • širok izbor barv in kolekcij - zadovoljni boste z našim asortimanom in zalogo
  • cene so nižje od konkurenčnih - lahko se osebno prepričate!

Naši kupci najpogosteje kupujejo notranje ploščice za naslednje namene:

          Ploščice za kuhinjo
          Ploščice za kopalnico

Naredite svoj izbor in obiščite eno od naslednjih strani:

          Ploščice za tla
          Ploščice za stene
          Imitacija opeke
          Imitacija lesa

Zagotovo boste zadovoljni s cenami notranjih ploščic!

 

Naše prednosti so zaloga, kakovost in privlačne cene!

Lahko uporabljamo piškotke?