Stekleni umivalniki


Stekleni umivalniki za vsak okus!

Če želite imeti v svoji kopalnici nekaj posebnega, lahko pogledate našo ponudbo steklenih umivalnikov. Mi ponujamo več kot 20 različnih modelov umivalnikov v osmih različnih barvah. Vsi umivalniki so izdelani iz kaljenega stekla, katero je odporno udarcem.

Po vaših željih, lahko izberete umivalnik ustrezne za vas oblike – pravokotne ali okrogle. Med pravokotni lahko izberete umivalnik v črni, beli, srebrni ali zlati barvi, kot je umvalnik Vetro

V naši trgovini lahko najdete umivalniki dimenzij od 42 cm do 120 cm širine, enojni ali dvojni. Vsi stekleni umivalniki prodajamo od proizvajalca Karag, Grčija.

Zraven umivalnikov tudi ponujamo armature od proizvajalcev Unitas in Praxis. Popolnoma vsi armature za umivalniki držimo na zalogi, tako da ne potrebujete čakati na dostavo, če potrebujete armaturo takoj. Armature imamo v dveh različnih barvah – krom in črna matirana. Odvisno od vašega okusa in oblike umivalnika, lahko izberete ustrezno za vas barvo.

Umivalniki in armature so razstavljene pri nas v trgovini. Lahko se oglasite v našem salonu na naslovu Prušnikova 89, Ljubljana, ali pokličete na telefonsko številko 040 854 500

Lahko uporabljamo piškotke?