3D PVC paneli


Cena

Sodobne 3D stenske okrasne obloge

Kakovostni in funkcionalni 3D stenski paneli so namenjeni vsem notranjostim.
Lep in poceni dodatek za vaše prostore.
Paneli so primerni za kuhinje, kopalnice, dnevne sobe v notranjosti. So vodoodporni. Zaradi šibkega prekrivanja plošč med lepljenjem voda ne prodre za plošče. Uporablja se lahko tudi na površinah, ki niso popolnoma ravne. Na steni skrivajo majhne nepravilnosti in pomanjkljivosti. Dimenzije plošče lahko enostavno prilagodite z rezanjem s škarjami.

Lastnosti PVC panel 

PVC paneli so vodoodporni, torej so idealni za oblaganje v kopalnici, kuhinji in vseh visoko vlažnih prostorah, ker se 3D paneli ne napihujejo in ne zvijajo. 3D paneli se položijo hitro in predvsem enostavno. Paneli so zelo lahki in vzrdževanje je preprosto - čisti se s standardnimi čistili brez dodatka klora in agresivnih snovi - z navadno krpo. Paneli ne trohnijo, se ne razslojujejo in ne pokajo. Sam material ne gori in je reciklažen.                                     

3D PVC paneli za kopalnico:

Iščete popolne 3D paneli za kopalnico? No prišli ste na pravo mesto, tako da si vzamite čas in prelistajte našo ponudbo 3D obloge. S številnimi oblikami od ploščic do različnih sodobnih stilov, za vsakega posameznika zagotovo obstaja nekaj, kar bo ustrezalo kopalnici. 

Seveda poleg 3D panelov si lahko pri nas izberete tudi kopalnišo pohištvo, katero lepo paše izbranemu panelu. Za vsak okus si nekaj najdete.

Če nočete polagati ploščice, saj želite imeti mozaik oblogo v vaši kopalnici, lahko naročite Mozaik 3D panel za kopalnico, ki bo ustvaril popolen videz mozaika na steni. Če vam je všeč videz Metro ploščic za kuhinje, lahko izberete isti videz kuhinjskih PVC panelov, ki so predstavljeni v beli barvi z različnimi barvami fug. Za obloge hodnikov in spalnic lahko naročite 3D tapete z bolj izrazitim vzorcem – kot imitacija kamna ali opeke.


V ponudbi imamo tudi samolepilne 3D panele, ki so izdelani iz penastega polietilena in zagotavljajo zvočno ter toplotno izolacijo. Samolepilne tapete za spalnice ter hodnike lahko uporabljate povsod, kje ni preveč vlage, niso za leplenje pri grelnih elementih kot je peč, radiator ali štedilnik.

 

Lahko uporabljamo piškotke?