Keramične ploščice


Kvalitetne keramične ploščice na zalogi

Keramične ploščice je ugodna in lepa rešitev za vsako hišo ali stanovanje, pa predstavlja veliki izbor barv, dimenzij, dizajnov in kolekcij. V naši trgovini lahko kupite talno in stensko keramiko, keramiko v imitaciji kamna, lesa in opeke, pa tudi kopalniško in kuhinjsko keramiko.

Talna keramika je lahko izdelana iz različnih materialov in ima različne dimenzije. V naši trgovini ponujamo talno keramiko dimenzij od najmanj 40x40 do največ 120x60. Mi ponujamo keramiko dveh znamk – La Fenice in Terragres. Ploščice La Fenice so izdelane ali po tehnologiji porcelain gres ali granitogres. Porcelain gres pomeni, da ploščica je izdelana iz bele gline in je trda, odporna na udarce pa tudi nihanje temperatur med visokimi in nizkimi. Keramiko porcelain gres lahko uporabite skupaj s talnim gretjem. Na primer, ploščice porcelain gres so Limestone, Concrete, Shadow, Crystal. Granitogres pomeni, da ploščice so izdelane iz mešanca bele gline in drugih materialov. Take ploščice večinoma lahko polagate zunaj po terasah in okrog bazenov zato da imajo hrapavo površino. Za obloge teras ponujamo ploščice Ever in Core.

Stenske ploščice lahko izberete na podoben način, kot pri talnih ploščicah. Lahko tudi kombinirate talne in stenske ploščice iz istih kolekcij. Na primer, po tleh lahko polagate ploščice Crema Marfil Bež 40x40, po stenah pa v dimenziji 30x60. Za boljši izgled po eni steni lahko tudi polagate dekor Crema Marfil. Če želite narediti večji kontrast med ploščice, lahko uporabite na isti način kolekcijo Savoy – po tleh ploščice 40x40 v rjavi barvi, po stenah pa 30x60 v bež barvi.

Na razpolagi tudi imamo različne ploščice v imitaciji lesa v dimenzijah od 15x60 do 30x120. Imitacijo lesa lahko polagate na balkonih, v različnih sobah po tleh in zunaj. Večje dimenzije tudi lahko polagate po stopnicah, do oni bodo imeli moderen in lep izgled. Na primer, lahko si ogledate ploščice Lightwood, Ixora in Kronewald, kateri lahko izberete v različnih odtenkih odvisno od vašega okusa.

Na zalogi tudi vedno držimo ploščice v imitaciji opeke v dimenziji 6x25 različnih barv. Take ploščice lahko polagate tudi okrog peči, oni zdržijo temperature do 200 stopinj. Če prenavljate kopalnico ali kuhinjo, lahko tudi si ogledate ponudbo kopalniških in kuhinjskih ploščic, kateri imamo na razpolagi.

Kako naročiti ploščice pri nas:

Postopek nakupa keramičnih ploščic je zelo lahek – najbolj pomembno je vedati, kakšno količino kvadratnih metrov vi potrebujete in za katero površino. Keramika je lahko namenjena samo notranjemu polaganju ali notranjemu in zunanjemu, tako da notranje ploščice ne morate polagati od zunaj, zunanje ploščice pa lahko polagate notraj v hiši ali stanovajnu.

Potem lahko izberete barvo in površino ploščic – visoki sijaj, polirane, polpolirane ali matirane ploščice z ravno ali hrapavo površino. Za notranjo uporabo v kopalnicah lahko polagate sijajne nedrseče ploščice, kateri imajo oznako R8. Matirane nedrseče ploščice imajo oznako R9 ali R10, in so namenjene notranji ali zunanji uporabi. R11 je oznaka za ploščice s hrapavo površino, kateri so namenjene za zunaj.

Ko ploščice so že izbrane in mi imamo potrebno količino na zalogi, lahko se oglasite pri nas v trgovini, pokličite na telefonsko 040 854 500 ali pošljete naročilo na naš elektronski naslov info@pegasus-pro.si. Na naši spletni strani tudi lahko pošljete naročilo - na vsaki strani vsakega izdelka, kateri mi prodajamo, se nahaja gumb «naročiti».

Naše prednosti:

- velik izbor keramičnih ploščic na zalogi v Ljubljani - poglejte na spletu, pridite in kupite;
- zelo ugodna cena za keramiko, izdelano iz bele gline;
- dostava po Sloveniji, v Zagreb in Rijeko.

Če potrebujete več kot 100 m2 talnih keramičnih ploščic - lahko dobite do 10% popusta.

Imamo posebno ponudbo za trgovine in gradbena podjetja. 

Nudimo dostavo talnih ploščic po celi Sloveniji. Dostava, razložitev in vnos talnih ploščic so plačljive. Dostavljamo: Ljubljana, Celje, Maribor, Ptuj, Portorož, Koper, Izola, Kranj, Novo Mesto, Domžale, Postojna, Logatec, Ajdovščina, Nova Gorica, Slovenj Gradec, Velenje.

Keramika - najboljša rešitev za vaše stanovanje, hišo ali pisarno po ugodni ceni!

Lahko uporabljamo piškotke?