Ploščice v imitaciji opeke


Cena

Ploščice v imitaciji opeke na zalogi

Ploščice v imitaciji opeke so elegantna rešitev stenske obloge, ne samo za notranjo dekoracijo prostora, ampak tudi praktična zunanja izbira pri gradnji - hiše, stanovanja in poslovnih prostorov. Najvišja kvaliteta ploščic v videzu opeke iz bele gline, širok asortiman barv in odtenkov - vse to ponujamo za primerno ceno po zelo ugodnih pogojih! Izberite ploščice v imitaciji opeke - naj bo vaša hiša najlepša v okolišu! 

Keračne ploščice v imitaciji opeke v trgovini Pegasus Pro

V naši trgovini in skladišču držimo 9 različnih barv imitacije opeke na zalogi.  

Opečne ploščice so trpežne in ponujajo edinstven videz za vsako področje. Lahko jih uporabite v vseh prostorih, kot v kuhinji, dnevni sobi, hodniku ali celo v kleti. Primerne so tudi za dekorativno zunanjo steno za hiše ali delovne prostore. Ploščice so odporne na vlago in ne pokažejo umazanije, zato so idealne za dom z otroci ali hišnimi ljubljenčki.

Opečne ploščice
Keramika videz opeke

V naši trgovini ponujamo ploščice v imitaciji opeke iz bele gline, izdelane po tehnologiji porcelain gres. To pomeni, da ploščice so odporne previsokim in prenizkim temperaturam in razbijanju. Vsa imitacija opeke v našem salonu je rettificirana, zato lahko polagate ploščice z manjšo fugo – že od 2 mm naprej. Imitacija opeke je primerna za vsi prostore ter zunanjo uporabo, za steno in tudi za tla. Zaradi hrapove površne ponujamo, da ne uporabljate imitacijo opeke v kopalnici kot talne ploščice, samo kot stenske.

Kako kupiti keramiko v imitaciji opeke?

  • Poglejte na spletni strani, katera barva imitacije opeke vam je všeč
  • Na spletni strani preverite zalogo imitacije opeke v izbrani barvi
  • Pokličite na telefonsko številko 040 854 500 in naročite keramične ploščice, ki jih želite. 

Izberite videz opeke odvisno od vašega okusa. Imitacijo opeke vedno držimo v zalogi, tako da lahko obiščete našo trgovino PEGASUS PRO in izberete ustrezno za vas barvo opeke.

Lahko polagate z majhnimi ali večjimi fugami. Kot odlična kombinacija do opeke nastopijo ploščice imitacija lesa. Zraven ploščic tudi  ponujamo profesionalne fleksibilne fugirne mase za vse vrste keramičnih ploščic in ploščic iz naravnega kamna, silikone in lepilne mase.

Fugirne mase znamke PCI Nanofug Premium je ena od najboljših izbir za polaganje zaradi hitro sušenja. Na naši spletni strani lahko poračunate količino fugirne mase, katero potrebujete za polaganje.

Lahko ponudimo dostavo ploščic v imitaciji opeke po celi Sloveniji. Dostava, razložitev in vnos imitacije opeke so plačljive. Dostavljamo: Ljubljana, Celje, Maribor, Ptuj, Portorož, Koper, Izola, Kranj, Novo Mesto, Domžale, Postojna, Logatec, Ajdovščina, Nova Gorica, Slovenj Gradec, Velenje. 

Lahko tudi obiščete našo trgovino v Ljubljani, alia naše skladišče v Grosupljem, in prevzamete keramiko v imitaciji opeke.

Pogosta vprašanja

❓ Lahko polagamo imitacijo opeke v kuhinji?

Ja, lahko uporabljate našo imitacijo opeke za kuhinjo nad štedilnikom. Samo ne priporočamo polaganje bele matirane barve nad štedilnikom. Maščoba bo dobro vidljiva na beli barvi. Čiščenje ploščic je dovoljeno z navadnim čistilom.

❓ Lahko polagamo imitacijo opeke brez fugirne mase?

Ja, takšna možnost obstaja. Lahko lepite imitacijo opeke s silikonom na pobarvan zid brez uporabe fugirne mase. Naj barva zida bo vidljiva skozi opekice.

❓ A je prednost v tem, da vsaka ploščica je izdelana v videzu ene opeke?

Seveda! Vsaka ploščica je ena opekica, in lahko polagate imitacijo opeke z manjšo fugo 2-3 mm, srednjo fugo 4-6 mm, in včasih največjo fugo 7-10 mm. In boste dobili različni izgled stene! 

❓ Kakšna je kvaliteta vaše imitacije opeke?

Keramične ploščice v imitaciji opeke proizvajalca Kharkov Tile Plant so zelo trdi in držijo več kot 100 ciklusov mraz-vročina. To pomeni, da lahko uporabljate imitacijo opeke ne samo za notranje polaganje, ampak tudi za zunaj, in celo izven pečic in kaminov.

❓ Lahko uporabljam ploščice v imitaciji opeke za tla?

Bodite pozorni na podatki proizvajalca. Če proizvajalec piše, da lahko uporabljate imitacijo opeke za tla – vse je dobro. Recimo Kharkov Tile Plant izdeluje ploščice v imitaciji opeke samo za stensko polaganje, ne glede na to, da ploščice so izdelane po gres tehnologiji.

Lahko uporabljamo piškotke?