Ploščice v imitaciji opeke


Cena

IZJEMNA IMITACIJA OPEKE: PLOŠČICE ZA RUSTIKALEN VIDEZ IN SODOBNO ELEGANCO

Če želite ustvariti toplino in rustikalen videz v svojem domu ali poslovnem prostoru, so ploščice v imitaciji opeke odlična izbira. S svojim naravnim videzom in vzorcem opeke prinašajo avtentično vzdušje prostora, obenem pa ponujajo številne prednosti sodobnih ploščic. V nadaljevanju vam bomo predstavili našo kolekcijo ploščic z imitacijo opeke in njihove prednosti ter vam pomagali pri ustvarjanju unikatnega prostora.

Imitacija Opeke: Naraven Videz z Moderno Funkcionalnostjo

Ploščice z imitacijo opeke so zasnovane tako, da posnemajo videz in teksturo prave opeke, vendar s sodobnimi funkcionalnostmi keramičnih ploščic. To pomeni, da lahko ustvarite naraven in rustikalen videz prostora brez potrebe po dejanski opeki. Naše ploščice so na voljo v različnih barvah, vzorcih in teksturah, kar vam omogoča, da izberete tiste, ki najbolje ustrezajo vašemu slogu in estetiki prostora. Ne glede na to, ali želite klasičen videz opeke ali pa se odločite za sodobnejšo interpretacijo, imamo ploščice, ki bodo izpolnile vaše želje.

Ena od prednosti ploščic v imitaciji opeke je njihova vsestranskost v oblikovanju prostora. Te ploščice se odlično prilagajajo različnim stilom in prostorskim zahtevam. Lahko jih uporabite za oblaganje notranjih ali zunanjih sten, kuhinjskih ali kopalniških oblog, tlakov, kaminov in še več. Imitacija opeke vam omogoča ustvarjanje edinstvenega in izrazitega videza prostora, ki bo zagotovo pritegnil poglede. Prav tako imate možnost izbire različnih dimenzij ploščic, kar vam omogoča prilagajanje velikosti prostora in ustvarjanje želenega vzorca.

Ploščice Opeka: Enostavna Namestitev in Vzdrževanje

Ena od glavnih prednosti ploščic z imitacijo opeke je njihova enostavna namestitev in vzdrževanje. Namestitev je preprosta, saj ploščice zagotavljajo enostavno prileganje in vzdrževanje stabilnosti na površini. Poleg tega so ploščice odporne na vlago, madeže in obrabo, kar olajšuje čiščenje in ohranjanje njihovega privlačnega videza skozi čas. S pravilnim vzdrževanjem bodo ploščice z imitacijo opeke ohranile svoj naravni videz in trajnost dolgo časa, kar vam omogoča uživanje v lepoti in funkcionalnosti vašega prostora.

Pri Pegasus Pro smo ponosni na našo široko ponudbo ploščic z imitacijo opeke. V našem asortimanu boste našli kakovostne ploščice v različnih barvah, vzorcih in dimenzijah, ki ustrezajo vašim potrebam. Naše ploščice so izdelane iz visokokakovostnih materialov, kar zagotavlja njihovo trpežnost, odpornost in estetski videz. Poleg tega vam nudimo konkurenčne cene in strokovno svetovanje, da vam pomagamo pri izbiri in namestitvi ploščic z imitacijo opeke.

Oplemenitite svoje prostore s ploščicami z imitacijo opeke in ustvarite edinstven in privlačen videz. Ne glede na to, ali želite klasičen ali sodoben stil, pri Pegasus Pro boste našli ploščice, ki vam bodo pomagale uresničiti vaše oblikovalske vizije. Oglejte si našo ponudbo na naši spletni strani in se obrnite na nas za več informacij in naročila. Z veseljem vam bomo pomagali ustvariti prostor, ki izstopa s ploščicami z imitacijo opeke!

Pogosta vprašanja

❓ Lahko polagamo imitacijo opeke v kuhinji?

Ja, lahko uporabljate našo imitacijo opeke za kuhinjo nad štedilnikom. Samo ne priporočamo polaganje bele matirane barve nad štedilnikom. Maščoba bo dobro vidljiva na beli barvi. Čiščenje ploščic je dovoljeno z navadnim čistilom.

❓ Lahko polagamo imitacijo opeke brez fugirne mase?

Ja, takšna možnost obstaja. Lahko lepite imitacijo opeke s silikonom na pobarvan zid brez uporabe fugirne mase. Naj barva zida bo vidljiva skozi opekice.

❓ A je prednost v tem, da vsaka ploščica je izdelana v videzu ene opeke?

Seveda! Vsaka ploščica je ena opekica, in lahko polagate imitacijo opeke z manjšo fugo 2-3 mm, srednjo fugo 4-6 mm, in včasih največjo fugo 7-10 mm. In boste dobili različni izgled stene! 

❓ Kakšna je kvaliteta vaše imitacije opeke?

Keramične ploščice v imitaciji opeke proizvajalca Keradom so zelo trdi in držijo več kot 100 ciklusov mraz-vročina. To pomeni, da lahko uporabljate imitacijo opeke ne samo za notranje polaganje, ampak tudi za zunaj, in celo izven pečic in kaminov.

❓ Lahko uporabljam ploščice v imitaciji opeke za tla?

Bodite pozorni na podatki proizvajalca. Če proizvajalec piše, da lahko uporabljate imitacijo opeke za tla – vse je dobro. Recimo Kharkov Tile Plant izdeluje ploščice v imitaciji opeke samo za stensko polaganje, ne glede na to, da ploščice so izdelane po gres tehnologiji.

Lahko uporabljamo piškotke?