Ogrevanje


 

POSKRBIMO ZA OGREVANJE: NAJBOLJŠI IZBOR IR PANELOV, KOPALNIŠKIH RADIATORJEV IN BOJLERJEV

Pri Pegasusu smo poskrbeli, da vas ne bo zeblo - v kopalnici in tudi v drugih prostorih. Za vas smo pripravili izbor kvalitetnih IR panelov, cevastih kopalniških radiatorjev ter bojlerjev – električnih grelnikov vode.

Sodobno ogrevanje z infrardečimi paneli ni le kakovostno, ekološko, zdravju prijazno in estetsko, ampak poskrbi tudi za to manjšo porabo energije in manjše stroške ogrevanja. Poleg tega so IR paneli enostavno zasnovani, zato ne potrebujejo vzdrževanja. Kvaliteta izdelave priznanih proizvajalcev – pri nas so to Sunway, Teplov in Aeno - pa zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

V naši trgovini najdete IR panele različnih vrst: izbirate lahko glede na material (keramični, kovinski, stekleni), namen uporabe (za domačo rabo, profesionalni), montažo (strop, stena, tla), velikost prostora, ki ga nameravate ogrevati (za ogrevanje najmanjših prostorov, pa tudi večjih), in vašega občutka za estetiko (barvni, v videzu marmorja, kamna, grafični).

Trgovina Pegasus ponuja kovinske, keramične, steklene in profesionalne IR panele, lahko se odločite tudi za barvne – za dodatni estetski učinek ob kakovostnem ogrevanju v vaših prostorih. Kovinski IR paneli priznanih proizvajalcev Teplov in Sunway so sinonom kakovosti, vzdržljivosti, preprostosti uporabe ter dolge življenjske dobe. Keramični IR paneli so poleg svoje kvalitete in učinkovitosti tudi zanimivega izgleda – pri nas so na voljo poleg klasičnega belega tudi črni, pa tudi paneli v drugih barvah in videzih – v videzu marmorja, kamna… Za steklene IR panele se bodo odločili tako esteti, kot tudi tisti, ki sta jim pomembna energetska učinkovitost in nizka poraba energije - zagotovo vas bo prepričalo elegantno, minimalistično oblikovanje proizvajalca Aeno, ki je svojim modelom dodal še mobilno aplikacijo za lažje upravljanje in večji nadzor nad ogrevanjem. Profesionalni IR paneli pa so dobra odločitev za večje domače in industrijske prostore, trgovine, skladišča, večje garaže. Pri nas so na voljo ogrevalne rešitve dveh proizvajalcev, Teplov in Sunway. Profesionalne infrardeče panele lahko pritrdite na strop, gibljivi nosilec pa omogoča različne postavitve.

Kopalniški radiatorji poskrbijo za prijetno temperaturo v prostoru, hkrati pa lahko na njih posušite tudi brisače in druge manjše stvari, zato so temu primerno cevasto oblikovani. Danes, v dobi modernega oblikovanja, je na voljo mnogo različnih izvedb. Eleganten videz in praktičnost teh dragocenih kosov opreme sta osnova, pri nas pa imamo na voljo oblikovne izvedbe kopalniških radiatorjev, ki bodo prepričale vsakogar – preverite naše dizajn modele Design, Dora, Karnak, Marcello, Eden, Nerissa, Divina in Pukita.

Kopalniški radiatorji so zaradi lepega videza in praktičnosti uporabni tudi v drugih prostorih (dnevna soba, otroška soba, kuhinja, poslovni in delovni prostori). Na voljo so v beli, črni in krom barvi, so različnih širin in višin. Nekateri modeli so ravni (Standard, Nile), nekateri zaobljeni (Lux). Montaža kopalniškega radiatorja je izjemno preprosta, zaradi oblikovanja pa zavzame zelo malo prostora.

Bojlerji oz. električni grelniki vode so nepogrešljive naprave, ki poskrbijo, da je topla voda v našem domu ves čas na voljo. Trgovina Pegasus ponuja različne rešitve na področju zagotavljanja tople sanitarne dobe, tako tehnične kot uporabne, na vas pa je, da izberete tisto, kar vam bo najbolje služilo. V ponudbi imamo bojlerje dveh priznanih proizvajalcev, Bosch in Matalac. Bosch je sinonim za nemško kvaliteto, podjetje Metalac pa ima prav tako dolgoletne izkušnje na tem področju - specializirano je za proizvodnjo grelnikov vode in slovi po kvalitetnih izdelkih, ki odlično delujejo in se skoraj ne kvarijo. Oba proizvajalca imata na voljo več modelov, od majhnih – npr. modela Mini (5-litrski) in Tronic2000T (10-litrski) - do velikih, tudi 100-litrskih. Piko na i pa uporabniški izkušnji doda še sodobno oblikovanje.

Za ogrevanje vašega doma poskrbimo mi – dovolite, da vam svetujemo pri izbiri - skupaj bomo našli najboljšo rešitev! 

Lahko uporabljamo piškotke?