Tuš kabine, stene, vrata


 

 

TUŠ KABINE, STENE, VRATA – KO TUŠIRANJE POSTANE RAZVAJANJE

Pri nas smo še posebej ponosni na bogato izbiro kvalitetnih tuš kabin. Ali ste vedeli, da so tuš kabine v svojem oblikovanju in ponudbi v zadnjih letih doživele pravo malo revolucijo? Danes je mogoče kupiti tako kvalitetno in lepo tuš kabino, da zadovolji vsak, še tako zahteven okus: pri nas ponujamo pravokotne, polkrožne, matirane, tuš kabine s črnim ali zlatim profilom, z drsnimi vrati ali z navadnim odpiranjem – za vsako kopalnico se najde rešitev, za to je poskrbel grški proizvajalec kopalniške opreme Karag.

Oblikovno temu sledijo tudi tuš vrata, ki elegantno zaprejo zidano tuš kabino – na voljo so drsna tuš vrata, taka z navadnim odpiranjem, pa tudi moderno-elegantna z zlatim ali črnim okvirjem.

Tudi tuš stene, ki praktično in moderno dopolnjujejo sodobno kopalnico, imamo v različnih izvedbah: s kromiranimi, črnimi, belimi ali zlatimi profili.

Poleg gredo tuš kadi, ki so v zadnjih letih doživele številne izvedbe, za kar so poskrbeli proizvajalci Miraggio, Karag, Zenon, Armal in Marmite. Glede na material jih lahko izberete v akrilu, keramiki in umetnem kamnu, glede na obliko pa pravokotne in polkrožne. Zanimive in moderne so tudi barvne tuš kadi.

Pri nas imamo vse, kar potrebujete, za kvalitetno, lepo in pametno načrtovano kopalnico. Za pomoč pri kombiniranju različnih elementov med sabo nas vprašajte – z veseljem vam bomo svetovali!

 

Lahko uporabljamo piškotke?