Armature in sifoni


Armature in sifoni Karag – visoka kvaliteta in lep izgled

Poleg pohištva in umivalnikov lahko izberete tudi armature za kopalnico in tuš kolone za tuš. Mi ponujamo kvalitetne kromirane in črne matirane armature od proizvajalca Praxis. Odvisno od vaše želji in opreme kopalnice, lahko izberete armaturo ustrezne za vas oblike in namena.

Za umivalnike imamo armature različnih dimenzij, tako da so lahko naštimane odvisno od globine in širine vašega umivalnika. Mi ponujamo klasične kromirane armature, visoke in nizke, pa tudi črne matirane armature. Najbolj popularne kolekcije armatur za umivalniki so Andare, Teris in Zoe, kateri lahko kupite skupaj z druge kolekcijske armature za tuš, bide in kadi. Poleg vsakega keramičnega umivalnika Cerastyle ali Karag, priporočamo da izberete tudi zgornji del sifona, z keramično ali kromirano obrobo.

Zraven armatur za umivalnik ponujamo tudi armature za bide, kateri so izdelani v krom barvi ali v črni matirani. Najbolj popularne kolekcije so Volare, Ginko in Andare črna, tako da lahko naredite z njimi unikaten poudarek v vaši kopalnici. Tudi prodajamo armature za tuš in za kad istih kolekcij, za tuš pa lahko izberete tuš kolono, termostatsko, običajno ali masažno tuš kolono.

Zaloga in dostava po celi Sloveniji!

Lahko uporabljamo piškotke?