Armature in sifoni


Armature in sifoni od Pegasus – visoka kvaliteta in lep izgled

Poleg pohištva in umivalnikov lahko izberete tudi armature za kopalnico ali kuhinjo, in tuš kolone. Mi ponujamo kvalitetne kromirane in črne matirane armature od proizvajalca Praxis. Odvisno od vaše želje in opreme kopalnice, lahko izberete armaturo za vas ustrezne oblike in namena.

Za umivalnike imamo armature različnih dimenzij, tako da so lahko nastavljene odvisno od globine in širine vašega umivalnika. Mi ponujamo klasične kromirane armature, visoke in nizke, pa tudi črne matirane armature. Poleg vsakega keramičnega umivalnika Cerastyle ali Karag, priporočamo da izberete tudi zgornji del sifona, z keramično ali kromirano obrobo.

Poleg armatur za umivalnik ponujamo tudi armature za bide, katere so izdelane v krom barvi ali v črni matirani. Najbolj popularne kolekcije so Volare, Ginko in Andare črna, tako da lahko naredite z njimi unikaten poudarek v vaši kopalnici. Tudi prodajamo armature za tuš in za kad istih kolekcij, za tuš pa lahko izberete tuš kolono, termostatsko, običajno ali masažno tuš kolono.

Zaloga in dostava po celi Sloveniji!

Lahko uporabljamo piškotke?