Tuš kadi iz umetnega kamna

Izberite dimenzijo tuš kadi

Cena

Tuš kadi iz umetnega kamna – najvišja kvaliteta!

Če želite pridobiti v vašo kopalnico kvalitetno tuš kad, lahko izberete tuš kad iz umetnega kamna. Mi prodajamo tuš kadi od dveh znanih evropskih proizvajalcev – Miraggio in Zenon. Najmanjša dimenzija, katero lahko najdete v naši ponudbi, je 70x80, največja pa 140x200.

Odvisno od površine vaše kopalnice in vaši želji, lahko izberete tuš kad pravokotne ali polkrožne oblike, idealne ravne ali hrapave površine. Polkrožne tuš kadi Madrid in Baltimor od proizvajalca Miraggio imajo sijočo površino in so zelo lahke za čiščenje. Tuš kadi Miraggio na 80% so izdelane iz naravnih delčkov marmorja, in samo 20% je vezni material, tako da te tuš kadi so odporne poškodbam ter udarcem in so zelo vzdržljivi. Tuš kadi Miraggio lahko tudi naročite v mat barvi.

Tuš kadi Slate proizvajalca Zenon iz umetnega kamna so samo pravokotni in imajo hrapavo protizdrsno površino. Te tuš kadi so lahko izdelane v različnih dimenzijah – od 70x80 do 140x200 cm, tudi lahko izberete ustrezno za vas barvo izdelave – belo, bež, črno, sivo. Če vi potrebujete tuš kad izven standardnih dimenzij, lahko tuš kad Slate večjih dimenzij režete. Vsaka tuš kad ima zraven sifon in zgornji kovinski del sifona, tako da lahko za to ne skrbite.

Poleg tuš kadi predlagamo vam, da si ogledate našo ponudbo tuš kabin in tuš sten, tudi tuš vrata, kateri lahko naročite zraven tuš kadi. Za popoln videz izberite tudi armaturo za tuš.

Zaloga in dostava po celi Sloveniji!

Lahko uporabljamo piškotke?