Druge oblike


Cena

ODKRIJTE RAZNOLIKOST NAŠIH PLOŠČIC DRUGIH OBLIK

Pri opremljanju prostorov v vašem domu ali poslovnem okolju ima izbira pravih ploščic ključno vlogo pri ustvarjanju edinstvenega in privlačnega videza. Pri Pegasus Pro se zavedamo, da ima vsak prostor svoje potrebe in slog, zato vam ponujamo pestro izbiro različnih oblik ploščic. V naši ponudbi imamo nekaj izjemnih ploščičnih oblik, ki vam bodo omogočile, da izrazite svojo kreativnost in oblikovalski okus.

Klasične Keramične Ploščice

Klasične keramične ploščice ostajajo priljubljena izbira za talne in stenske obloge. Njihova vsestranskost in trpežnost jih naredita primernimi za različne prostore, od kopalnic do kuhinj. Klasične ploščice so na voljo v različnih velikostih, vključno s standardnimi dimenzijami 10x10 cm, ki so odlična izbira za manjše prostore ter kuhinje in kopalnice. 

Majhne Ploščice za Velike Učinke

Majhne ploščice male dimenzije so odlična izbira, če želite dodati teksturo in vzorec v prostor. Te ploščice so praviloma velikosti 20x20 cm ali manj. So idealne za ustvarjanje mozaikov, vzorcev ali celo umetniških stenskih slik. Majhne ploščice omogočajo večjo natančnost pri oblikovanju in so odlične za ustvarjanje edinstvenih umetniških del v vašem domu. Lahko si ogledate kolekcije Evolution, Country ali Manacor pa izberete ploščice, ki vam najbolj ustrezajo. 

Eleganca Ribje Kosti

Ploščice ribja kost so znane po svoji čudoviti geometrijski obliki, ki spominja na vzorec kosti ribe. Ta vzorec je klasičen in eleganten ter se odlično prilega tako klasičnim kot modernim prostorom. Ploščice ribja kost so na voljo v različnih barvah, kar vam omogoča, da izrazite svoj osebni slog. Kolekcije Artisan, La Riviera ter Tribeca so odlične za imitacijo ribje kosti, lahko si jih ogledate ter izberete barvo, ki vam najbolj ustreza. 

Šestkotne Ploščice - Geometrijska Ustvarjalnost

Šestkotne ploščice so prava izbira za ljubitelje geometrije. Njihova šestkotna oblika omogoča ustvarjanje različnih vzorcev in oblik, ki dodajo edinstveno noto vašemu prostoru. Poleg tega so šestkotne ploščice na voljo v različnih velikostih, barvah in teksturah, kar vam omogoča, da ustvarite popoln videz za svoj dom. V naši ponudbi razen navadnih šestkotnih ploščic lahko tudi najdete šestkotne ploščice nepravilne oblike iz kolekcije Scale Benzene

Ploščice Ribja Luska za Ekskluzivnost

Ploščice ribja luska so znane po svojem privlačnem vzorcu, ki spominja na luske rib. Ta vzorec ustvarja zanimiv 3D učinek in je odlična izbira za stenske obloge, kopalniške obloge ali kuhinjske backsplash-e. Ploščice ribja luska so na voljo v različnih materialih, vključno s keramiko in steklom. Oglejte si kolekcijo Scale Fan ter izberite najboljšo barvo, ki bi vam ustrezala. 

Trikotne Ploščice za Edinstvenost

Če iščete edinstveno obliko ploščic, potem so trikotne ploščice prava izbira. S svojo geometrijsko obliko in ostrimi koti dodajo dinamiko in zanimivost v prostor. Trikotne ploščice so lahko odlična izbira za ustvarjanje vzorcev ali za poudarjanje določenih območij, kot so kopalniške stene ali kuhinjski backsplash. V naši ponudbi lahko najdete kolekcije Scale Triangolo ali Magical Tirol, ki ima lepo 3D obliko. 

Ploščice Equipe - Umetnost na Vaših Stenah

Ploščice Equipe so prava umetnost na vaših stenah. Ta blagovna znamka je znana po svoji kreativnosti in izjemni oblikovalski vrednosti. Njihove ploščice vključujejo široko paleto vzorcev, barv in tekstur, ki omogočajo, da vaš prostor zaživi. Ploščice Equipe so odlična izbira za tiste, ki si želijo izstopati in dodati umetniški pridih svojemu domu.

Naša ponudba različnih oblik ploščic vam omogoča, da izrazite svojo ustvarjalnost in oblikovalski okus pri opremljanju prostorov. Od klasičnih keramičnih ploščic do geometrijsko navdihnjenih šestkotnih ploščic in umetniških ploščic Equipe imate na voljo različne možnosti za ustvarjanje edinstvenega videza v vašem domu ali poslovnem okolju. Ne pozabite, da so ploščice odlična izbira tudi za zunanje prostore, kot so terase, balkoni in okolica bazenov. Pustite svoji kreativnosti prosto pot in ustvarite prostor, ki bo navdušil.

Če iščete kakovostne ploščice v različnih oblikah, ste na pravem mestu. Pri Pegasus Pro vam ponujamo izjemno izbiro ploščic za vse vaše oblikovalske potrebe. Naša ponudba vključuje klasične keramične ploščice, majhne ploščice, ploščice ribja kost, šestkotne ploščice, ploščice ribja luska, trikotne ploščice in ploščice Equipe. Ne glede na vaše želje vam bomo pomagali najti popolne ploščice za vaš projekt. Oglejte si našo ponudbo in ustvarite čudovit videz v svojem domu ali poslovnem prostoru.

Lahko uporabljamo piškotke?