Kopalniške omare


Omare Aqua-Rodos - visoka kakovost za vašo hišo ali stanovanje

Trgovina Pegasus Pro ponuja svojim kupcam kopalniške omare, talne in stenske, izdelane posebno za tržišče Evrope od znamke Aqua-Rodos. 

Visoka kvaliteta, kvalitetne MDF plošče, fitinge od znamk Blum (Avstrija) in Hettich (Nemčija).

Skoraj vse omare za kopalnico so opremljeni z mehanizmom Blumotion - gladkim zapiralnim sistemom.

Vse naše kopalniške omare imajo desno odpiranje, razen seriji Gloria in Paola, kje lahko najdete desno in levo odpiranje. Nekatere omare, naprimer Venice, Gloria in Boston, imajo košare za perila. 

Vsaka kolekcija kopalniškega pohištva vsebuje omarico z umivalnikom, talno ali stensko omaro in kopalniško ogledalo. S pohištvom ene kolekcije lahko naredite lep izgled za svojo kopalnico v enem slogu.

Kakšnih dimenzij lahko izberete omaro?

Obstajajo dve vrste omaric – visoke omare z vrata, stenske ali talne, ali manjše stenske omarice, kateri lahko montirate nad pralnim stjojem, če nimate dovolj prostora za visoko omaro.

Visoke omare obstajajo treh širin – 30 cm, 35 cm in 40 cm, višina pa lahko se razlikuje glede na kolekcijo in način montiranja – talne omarice vedno so večje in višje od stenskih. Novost naše trgovine – omara za pomivalni stroj Woodmix širine 66 centimetrov, v katero lahko postavite pralni stroj, nad katerim pa je omarica z vrata.

V naši trgovini imamo zelo lepo izbiro kopalniških omar za vašo sanjsko kopalnico. Primer elegantna kolekcija Venice, katera je dostopna v beli ali wenge barvi, in tudi imamo stensko in talno varijanto z nogice.

Nova v ponudbi je kolekcija Akcent ki je narejena v kostanj rijavi barvi, obstaja stenska in talna varijnta. Kolekcija vsebuje kopalniško omaro in omarico z umivalnikom. Za ogldedalo lahko izberete ogledalo-omarico ali navadno ogledalo. Kolekcija Akcent je novost našega podjetja. Strogo načrtovanje, skriti ročaji - vse je narejeno za sodobno kopalnico.

Napolnite svojo kopalnico z značajem, tako da vključite vintage pohištvo in velika starinska ogledala. Imamo v izbiri dve vintage kolekciji Michela in Beatrice, izdelane iz naravnega lesa z uporabo steklene police pri kopalniških omarah.

Kako naročiti kopalniško omaro pri nas?

Če potrebujete naročiti kopalniško omaro, lahko to naredite v različnih postopkah. Na začetku izberite, kakšno omaro bi želeli imeti – stensko ali talno, kakšne določene širine – 30, 35 ali 40 centimetrov. Pomembno, da izberete omaro ustrezne vas barve – imamo na razpolagi pohištvo v beli, beli z rjavim, modri barvi, tudi imamo leseeno pohištvo v beli in črni barvi.

Ko ste izbrali omaro ali stensko omarico, lahko se oglasite pri nas v trgovini ali pokličite na telefonsko številko 040 854 500 in vprašate, če omara je na zalogi, naročite jo pa lahko čez elektronsko pošto, po telefonu, ali osebno v trgovini. Na spletni strani pri vsakem izdelku se nahaja tudi gumb za naročilo, pri katerem lahko pustite naročilo na elektronsko pošto. 

Naše kopalniško pohištvo je že sestavljeno!

Obiščite našo trgovino na naslovu Prušnikova ulica 89 v Ljubljani - nasproti stare Šentviške cerkve.

Lahko uporabljamo piškotke?