Ogledala za kopalnice


Ogledalo New Klasik 65 101 Evro/kos
Ogledalo New Klasik 65
 • 65 cm
 • Možnost svetilk
Ogledalo New Klasik 80 123 Evro/kos
Ogledalo New Klasik 80
 • 80 cm
 • Možnost svetilk
Ogledalo New Klasik 100 138 Evro/kos
Ogledalo New Klasik 100
 • 100 cm
 • Možnost svetilk
Ogledalo Adel 80 199 Evro/kos
Ogledalo Adel 80
 • 80 cm
 • Karag, Grčija
Ogledalo Adel 100 210 Evro/kos
Ogledalo Adel 100
 • 100 cm
 • Karag, Grčija
Ogledalo Karag 45 81 Evro/kos
Ogledalo Karag 45
 • 45 cm
 • Karag, Grčija

Kopalniška ogledala LED, z lučjo in omarice

Naša trgovina Pegasus Pro nudi svojim strankam visoko kvalitetna kopalniška ogledala znamke Aqua-Rodos, izdelana posebno za tržišče EU. Ogledala so opremljena s steklom znamke AGC (Belgija). 

Kaj morate vedati o naših ogledalih?

LED ogledala za kopalnico 

Ponujamo različna ogledala z LED osvetitvijo: Sigma, Alfa, Omega in Gama. Dimenzije so od 60 do 100 cm širine, višina od 70 do 90 cm. Ogledala z LED lučmi so sodobna rešitev za vašo kopalnico. Kakšna je cena za LED ogledala z lučko? Poglejte cene in zalogo ogledal na naši spletni strani. Vsa kopalniška ogledala z LED so univerzalna in jih lahko uporabljate z vsako kolekcijo omaric z umivalnikami ali kopalniških omar. Naprimer univerzalno ogledalo Avalon 100, 80 in Avalon 70, kateri so v resnici ogledala-omarice, tudi imajo LED luči. Hit našega podjetja - novo ogledalo Omega 100 LUX, katero je opremljeno z povečevalnim steklom in LED lučjo, ima dimenzijo 100x80 in zaokrogljene vogale. Omega 100 LUX je sodobna in kvalitetna rešitev za vsako kopalnico!

Kopalniška ogledala z omarice

Skoraj vse kolekcije kopalniškega pohištva imajo svoja kolekcijska ogledala. Večinoma ta ogledala imajo omarice na desni ali levi strani ogledala, ali na desni in levi strani istočasno (po navadi za dimenzije 100 cm širine). Običajno ta ogledala v kopalnici imajo vgrajene lučke ali zunanje svetilke, in vsa ogledala imajo vgrajeno vtičnico. V primeru da kakšna kolekcija nima svojega kolekcijskega ogledala, lahko uporabljate univerzalna ogledala Sigma, Omega, Alfa, Gama, Akcent ali Avalon.

Ogledala-omarice

Nekatere kolekcije pohištva za kopalnice imajo ogledala-omarice, katere v resnici so omarice z zunanjo površino ogledala in včasih notranjim ogledalom tudi. To so Avalon 70, Avalon 80 ali Avalon 100, Dekor 55, Gloria 55, Roma in Paris. Razen Gloria 55 lahko uporabljate ogledala-omarice kot univerzalne za vsako drugo kolekcijo pohištva.

Ogledalo s polico

Veliko ogledal imajo police, ampak nekatere so samo ogledala s polico spodaj. Katero ogledalo s polico je najboljše? Onidva sta Assol 80 in Dekor 50. Lahko uporabljate ta ogledala kot univerzalna.

Navadna ogledala

Ta je zadnja vrsta ogledal, katera nima vgrajeno osvetitev, LED, polic ali omaric. Enostavna ogledala Akcent dimenzij 60, 80 in 100 cm. Preprosta varianta - in zelo poceni! Paše k vsakemu pohištvu v kopalnici.

Vabim vas na obisk naše trgovine na naslovu: Prušnikova ulica 89, Ljubljana.

 

 

Lahko uporabljamo piškotke?